Ciolacu: „S-ar putea să se trezească DNA-ul cu toți liderii PSD să cerem să se respecte legea”

Ciolacu: „S-ar putea să se trezească DNA-ul cu toți liderii PSD să cerem să se respecte legea”

Mai nou, PSD pare foarte interesat de lupta anti-corupție din România. Atât Liviu Dragnea, la ieșirea din penitenciar, cât și Marcel Ciolacu, într-o emisiune televizată, au invocat Direcția Națională Anticorupție, căreia îi cer să se asigure că în România se respectă legea.

Liderii foști și actuali ai PSD sunt, de o vreme, foarte interesați de activitatea DNA. Lucru paradoxal, am spune, după anii de guvernare PSD în care corupția a fost la ea acasă în România. Interesant este, însă, că dorința de putere poate schimba orice mentalitate.

O demonstrează Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, care, invitat într-o emisiune la România TV, susține că s-ar putea ca liderii PSD să se prezinte în faţa Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a-i cere să ia măsuri împotriva “hoţiilor întâmplate” pe perioada pandemiei.

Vă aduceţi aminte că Partidul Social-Democrat a mai mers pe la DNA, să-şi susţină anumiţi lideri în istoria partidului. S-ar putea să se trezească DNA-ul de data aceasta cu toţi liderii Partidului Social-Democrat în faţa DNA-ului să cerem să se respecte legea şi să înceapă să ia măsuri la toate hoţiile întâmplate pe tot cursul pandemiei, de la starea de urgenţă până în momentul de faţă. Cu toate aberaţiile trecute prin Guvern şi nimeni nu ia nicio măsură”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu i-a transmis premierului Florin Cîţu o solicitare de a prezenta „în cel mai scurt timp” un raport în care să arate pe ce a cheltuit banii împrumutaţi şi care este programul pentru reducerea datoriei publice, menționând că refuzul de acționa în acest sens este abuz în serviciu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.