joi, martie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticOrdin de restricție pe numele lui Marian Vanghelie, după ce și-ar fi...

Ordin de restricție pe numele lui Marian Vanghelie, după ce și-ar fi agresat partenera

Infracțiunile lui Marian Vanghelie încep să se diversifice. Partenera lui de viață, Oana Mizil, a fost transportată la spital în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, spunând că a fost agresată de acesta. Mai mult, s-a emis un ordin de restricție pe numele politicianului, care spune că, de fapt, e vorba de o simplă ceartă în cuplu.

Instanța a emis un ordin de restricție pe numele lui Marian Vanghelie, după ce acesta și-ar fi lovit partenera de viață și aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit unor surse, fostul deputat Oana Mizil, a părăsit și locuința lui Vanghelie după agresiunea la care a fost supusă.

Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, când Oana Mizil a ajuns la spital și a spus cadrelor medicale că a fost agresată de partener. Inspectoratul de Poliție Ilfov cercetează acum cauza, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență domestică.

La data de 24 iulie, în jurul orei 02,08, poliţiştii Staţiunii Snagov au fost sesizaţi prin apel 112 de către un spital din Bucureşti cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgenţe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare că a fost agresată fizic de către concubinul său. Poliţiştii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. De asemenea, poliţiştii Staţiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică şi rezultând existenţa riscului iminent, au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva concubinului persoanei vătămate„, a precizat IPJ Ilfov într-un comunicat de presă.

Marian Vanghelie spune că acuzațiile nu sunt reale și că este vorba despre o ceartă care a degenerat. Țipetele ar fi determinat-o pe soție să se simtă rău și astfel a fost nevoie de ajutorul medicilor. Politicianul a refuzat să spună care sunt motivele pentru care s-a ajuns la violență.

 

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare