vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneFlorin Cîțu recunoaște că a condus băut în SUA: "A fost o...

Florin Cîțu recunoaște că a condus băut în SUA: „A fost o greșeală, am plătit foarte scump”

Noi dezvăluiri care îl vizează pe premierul Florin Cîțu apar în spațiul public, cu puțin timp înaintea Congresului PNL. Astfel, potrivit Legalizăm.ro, premierul României a fost condamnat, în anul 2001, la 2 zile de închisoare și la plata unei amenzi de 1000 de dolari.

Totul după ce ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice. Sentința instanței din Iowa arată că Florin Cîțu a fost condamnat în baza legislației care sancționează conducerea unui vehicul sub influența drogurilor sau cu o concentrație de alcool de peste 0,8 la mie. Informația a făcut repede ocolul țării, așa că Florin Cîțu a fost nevoit să explice situația.

Acesta admite că dezvăluirea este reală și susține că informația aceasta, care nu a apărut în spațiul public până acum, vine în contextul alegerilor interne din partid.

Acum 20 de ani am condus sub influența alcoolului și am plătit o amendă foarte mare. Este interesant că sub patru tururi de scrutin PSD nu a apărut această informație și apare acum, în competiția internă. (…) Eu am condus, a fost o greșeală, am plătit foarte scump, a trebuit să-mi vând și mașina și am mers un an de zile pe jos. Nu e ceva cu care să te mândrești„, a spus Cîțu în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi la Guvern.

Site-ul care a făcut informația cunoscută susține că dezvăluirea era necesară, de vreme ce Cîțu candidează la funcția de președinte al celui mai important partid politic din România, așa că era necesară publicarea ei, indiferent de reacții.

Motivul pentru care aceasta știre despre prim-ministrul României iese la iveala dupa 20 de ani, este că Florin Cîțu candidează pentru postul de președinte al PNL. Datorită acestui fapt, sursele noastre politice, care susțin contracandidatul domnului Cîțu, au început să îi sape groapa și ne-au furnizat această informație pe care noi o considerăm de interes public.„, arată site-ul Legalizăm.ro.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare