joi, aprilie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialUn schelet de metal, fără panou informativ, a răsărit în fața Tribunalului...

Un schelet de metal, fără panou informativ, a răsărit în fața Tribunalului București

Fundația Eco-Civica semnalează apariția unui schelet de metal chiar în fața Tribunalului București, în perioada vacanței judecătorești. Investiția, care pare să semene cu niște viitoare spații comerciale, nu are un panou informativ, iar asociația de mediu crede că nici despre autorizație de construire nu poate fi vorba.

Scheletul metalic e situat chiar peste drum de Biblioteca Națională, unde au murit recent doi muncitori care săpau un șanț, iar Fundația Eco-Civica atrage atenția că nici muncitorii care lucrează la această construcție nu poartă echipament de protecție. Mai grav, însă, este faptul că scheletul metalic aduce grave prejudicii aspectului zonei, dar și spațiului verde alăturat.

„Și-aici, la Tribunal, lucrau niște tinerei, fără niciun echipament de protecție. În schimb au fost ,,protejați” cu schelete metalice arborii prinși in interiorul investiției. Primarul știe cum e pe la Instanțe pentru că a demarat lucrarea chiar la începutul vacanței magistraților. Domne, dar niciun procuror, niciun polițist nu mai intră in Tribunal?!Nu vede nimeni nimic?!”, atrage atenția Fundația Eco-Civica.

Culmea, chiar Tribunalul București are pe rol numeroase procese legate de construcții fără panouri de informare și fără autorizație, însă asta nu împiedică autoritatea locală să folosească pretextul vacanței judecătorești pentru a ridica în fața Tribunalului, pe schelet metalic, un ansamblu de spații care strică aspectul general al zonei și afectează starea arborilor și a spațiului verde învecinat.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare