sâmbătă, aprilie 27, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialIonuț Moșteanu: "Diamantul de la Sectorul 1 strânge semnături cu un ceas...

Ionuț Moșteanu: „Diamantul de la Sectorul 1 strânge semnături cu un ceas de 21.000 de euro împotriva lui Clotilde Armand”

USR-Plus face front comun în jurul primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, după ce social-democrații au demarat o campanie de strângere de semnături pentru demiterea acesteia. Parlamentarul de Argeș, Ionuț Moșteanu, arată că miza demiterii primarului USR-Plus este, de fapt, revenirea la butoane și, deci, la resursele financiare, a celor de la PSD.

La începutul acestei luni, PSD anunța o campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pornind de la cunoscutul scandal al gunoaielor. PSD o acuză pe Clotilde Armand de o presupusă fraudare a alegerilor locale și face un apel la strângerea semnăturilor necesare pentru declanșarea unui referendum de demitere a acesteia.

Ionuț Moșteanu, parlamentar USR-Plus, a decis, însă, să-și susțină public colega de partid, considerând că, de fapt, miza acestei lupte este revenirea la butoanele puterii a celor din PSD, care susțin în mod ipocrit că sunt interesați de problemele populației și strâng semnături fără a face efortul de a nu afișa ceasuri extrem de scumpe atunci când ies public și cer susținerea oamenilor simpli. Cazul fostului primar de sector, Dan Tudorache, care s-a afișat la campania de strângere de semnături cu un ceas de peste 20.000 de euro este deja cunoscut publicului.

În acest context, Ionuț Moșteanu își exprimă susținerea pentru cauza primarului Sectorului 1, arătând și faptul că atacurile la adresa acesteia vin preponderent din zona mass-media, care nu mai beneficiază acum de contractele pe care le încheiau în mandatul lui Tudorache.

Un anchetat penal pentru corupție, „diamantul” de la Sectorul 1, strânge semnături cu un ceas de 21.000 de euro împotriva lui Clotilde Armand. El este susținut de primarul care a băgat Bucureștiul în faliment, Gabriela Firea și alți PSD-iști disperați că au pierdut accesul la banii publici. Au de partea lor televiziunile de casă ale PSD, cu patroni la fel de supărați că au pierdut finanțarea pentru propaganda mincinoasă. Doar în 2020, Daniel Tudorache a plătit către Antena 3 și RTV 140.000 de euro pentru difuzarea unui clip cu un spital inexistent, prezentat drept o mare realizare a fostului primar de la Sectorul 1. Banii au fost tăiați imediat ce Clotilde Armand a ajuns la primărie„, arată Moșteanu într-o postare pe Facebook.

Parlamentarul își exprimă, în acest context, susținerea pentru colega lui de partid și spune că USR-Plus este alături de Clotilde Armand, de vreme ce aceasta ar milita pentru o cauză corectă, și anume aceea de a diminua corupția în administrația locală a sectorului.

În fiecare zi, Clotilde Armand este atacată de clanul PSD-Romprest, cu toții având același obiectiv: să revină la butoane, de unde pot devaliza în continuare bugetul public. Cu Daniel Tudorache la primărie se pot da în continuare șpăgi, se pot semna contracte frauduloase, banii publici pot fi risipiți în continuare.USR PLUS o susține pe Clotilde Armand. Știam că nu este o luptă ușoară, multe interese sunt afectate, însă nu cedăm.„, a mai punctat Ionuț Moșteanu.

 

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare