Raluca Turcan s-a supărat pe jurnaliști: „La televizor m-am regăsit într-un monstru”

Raluca Turcan s-a supărat pe jurnaliști: „La televizor m-am regăsit într-un monstru”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, s-a supărat pe jurnaliști, pentru că aceștia refuză să o prezinte într-o lumină bună. Aceasta a declarat joi că, deși îi prețuiește pe oamenii din media, aceștia o înfățișează ca pe un monstru.

Raluca Turcan s-a remarcat în ultimele luni prin numeroase gafe și exprimări nefericite, care au trezit atât amuzamentul, cât și revolta opiniei publice. Însă, în loc să încerce să corecteze aceste deficiențe, ministrul Muncii consideră că vina pentru imaginea ei proastă aparține presei. Astfel, într-o conferință de presă, aceasta le-a spus jurnaliștilor că i-au denaturat mesajele și că au prezentat-o la televizor ca pe un monstru.

Ea a mai spus că pentru ea portofoliul de la Ministerul Muncii este un proiect în care s-a implicat „full-option”, exprimare din nou nefericită, care a generat numeroase comentarii amuzate în mediul online și nu numai.

Mă cunoaşteţi de foarte mult timp şi ştiţi că niciodată nu am vândut blana ursului din pădure şi sunt un om care, dacă intră într-un proiect, intră full-option. Iar eu sunt full-option în proiectul de ministru al Muncii„, a spus Raluca Turcan în conferință.

Însă cel mai mult, Raluca Turcan pare a fi deranjată de faptul că presa o prezintă într-o lumină nefavorabilă, în ciuda faptului că ar face eforturi să răspundă tuturor întrebărilor care i se adresează. Desigur, Raluca Turcan nu pare să înțeleagă că răspunsul la întrebările presei intră în atribuțiile sale de serviciu.

Să ştiţi că am urmărit transpunerea dialogului meu cu dumneavoastră de ieri şi realmente v-am arătat toată preţuirea mea şi seara, la televizor, m-am regăsit într-un monstru care este total indiferent de ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi.”, a mai spus Turcan.

Tot ea se plânge de atacuri la adresa ei și cere jurnaliștilor să contribuie la încetarea lor, menționând că nu înțelege de ce este criticată atât de des.

Vreau să încercăm să încheiem o serie de atacuri la care sunt supusă zilnic, nu ştiu exact cu ce motivaţii, poate o să aflăm vreodată. Sau care e sursa acestor atacuri. Vreau să ştiţi că dimineaţa, când mă trezesc, primele documente pe care le citesc sunt evoluţia locurilor de muncă, evoluţia preţurilor, situaţia economică, pe cifre, pe care o are România, pentru că în felul acesta ştiu exact cum să-mi calibrez activitatea de ministru al Muncii. Nu este nicio ruşine să fii informat şi să ştii exact cu ce se confruntă nu unii care atacă şi comentează, ci omul de rând„, s-a plâns ministrul Muncii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.