marți, aprilie 23, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneProtest în Piața Victoriei: se cere demisia lui Florin Cîțu

Protest în Piața Victoriei: se cere demisia lui Florin Cîțu

Mai mulți tineri au ajuns în cursul nopții de miercuri în fața Palatului Victoria pentru a cere demisia premierului liberal, Florin Cîțu. Nemulțumirea vine în urma deciziei acestuia din urmă de a-l demite pe ministrul Justiției, Stelian Ion.

Oamenii s-au mobilizat repede pe Facebook și, pornind de la premisa că orice se poate negocia, mai puțin principiile, au plecat către Piața Victoriei pentru a se revolta împotriva unei alte decizii luate “noaptea ca hoții”.

Cei mai mulți dintre protestatari susțin că au senzația că s-au întors în timpurile Ordonanței 13, când deciziile se luau pentru salvarea de închisoare a infractorilor din PSD, numai că acum deciziile se iau pentru asigurarea unor beneficii financiare pe lângă lege pentru administrația PNL, în plin sezon electoral al partidului.

Marian Rădună, fost consilier onorific în Ministerul Sănătății, este și el prezent la protest și susține că demiterea lui Stelian Ion are legătură cu organizarea concursurilor pentru parchete, acesta fiind adevăratul motiv din spatele deciziei lui Florin Cîțu.

Protestatarii susțin că se vor aduna și în serile următoare, probabil într-un număr mai mare.

 

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare