joi, martie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu Politic"Corupția Ucide" anunță protest împotriva lui Cîțu: "Săvârșește abuz de putere, la...

„Corupția Ucide” anunță protest împotriva lui Cîțu: „Săvârșește abuz de putere, la fel ca Dragnea”

Un protest de amploare este anunțat de societatea civilă pentru finalul acestei săptămâni. ONG-ul „Corupția Ucide”, foarte activ în timpul protestelor pentru justiție, cheamă din nou oamenii în stradă pentru a cere demisia lui Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu devine, de la o zi la alta, un personaj tot mai dificil de tolerat în rândurile societății civile, care a ieșit în stradă pentru a înfăptui protestele pentru apărarea justiției din perioada guvernării PSD. Astfel, oamenii sunt chemați din nou în Piața Victoriei pentru a cere demisia lui Florin Cîțu, considerat responsabil de un abuz de putere, similar cu cel comis de Liviu Dragnea.

Protestul este anunțat pentru sâmbătă, 4 septembrie, în fața Guvernului și se așteaptă participarea unui număr important de protestatari.

Am protestat ani de zile pentru o Justiție Independentă. Astăzi, ea este încă o dată asaltată, doar că de data asta de către liberalii care promiteau în campanie că vor face reforme și că ei nu sunt ca PSD!
Florin Cîțu, premierul României, acționează conform propriilor interese și demite pe rând miniștri incomozi, care îndrăznesc să facă acele reforme promise oamenilor care au ieșit ani de zile la proteste. Prima dată a fost Vlad Voiculescu, demis de la Ministerul Sănătății pe motiv că nu s-a consultat cu premierul care nu răspundea apelurilor, pe nici una dintre căile de comunicație pe care le avea la îndemână, în timp ce motivul real era concursul de la Casele de Sănătate.
„, susține ONG-ul în prezentarea publică a evenimentului.

„Corupția ucide” mai arată că Florin Cîțu vrea să folosească în interes personal banii statului și că, în continuare, abuzează de puterea lui, fiind, de fapt, un urmaș al lui Liviu Dragnea.

10 miliarde de € folosiți de Florin Cîțu pentru propriile interese, iar țara încă n-a ieșit din noroaie. Ieșim în stradă pentru a cere demisia lui Florin Cîțu din funcția de premier al României, pentru că acesta săvârșește abuz de putere, la fel ca Liviu Dragnea, pe care îl blama la televizor, dar îl admira în secret, după cum bine observăm!”, mai arată „Corupția Ucide”

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

  1. Cine este acest ONG ? niste atarnatori care traiesc din bani publici necontrolati de nimeni . Cand esti un ONG sponsorizat de forte oculte esti un tradator de neam si tara . „Coruptia ucide „ce nume pompos de la niste neica nimeni corupti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare