vineri, aprilie 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialMiniștrii USR-PLUS au depus demisiile: "Mergem mai departe!"

Miniștrii USR-PLUS au depus demisiile: „Mergem mai departe!”

După ce luni seara și-au anunțat demisia din Guvernul Câțu, miniștrii USR-PLUS au depus astăzi demisiile la cabinetul premierului și sunt deciși să meargă mai departe pe drumul politic ales, solicitând cu efervescență că Florin Cîțu trebuie să plece pentru ca țara să fie bine guvernată.

Liderul USR-PLUS, Dan Barna, susține că în toată această perioadă, partidul pe care îl conduce a numit în funcții persoane competente care s-au preocupat de buna guvernare. El spune, însă, că această coaliție nu mai este posibilă, de vreme ce Florin Cîțu a practicat un joc politic lipsit de onestitate și asumare.

În lunile care s-au scurs de la alegeri, am făcut tot ce a ținut de noi ca acest guvern să țină direcția corectă. Am adus în vârful administrației publice oameni competenți, cu bună credință și cu o uriașă putere de muncă. Însă nu putem merge mai departe cu un premier care guvernează fără un minim respect pentru acordurile de coaliție. Nu se poate așa. Niciodată nu se va putea așa.„, arată Dan Barna.

La plecarea din guvern, miniștrii USR-PLUS și-au făcut fotografii și au prezentat cu mândrie gestul lor de a renunța la putere și de a merge mai departe pe linia luptei împotriva actualului premier al țării. Reacțiile publicului virtual au fost destul de entuziaste la vederea fotografiilor realizate marți dimineața, mulți dintre oameni având grijă să le transmită liderilor USR-PLUS că acesta este un demers care trebuia făcut chiar și mai devreme.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare