joi, aprilie 18, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticVlad Voiculescu: "Florine, românii trebuie să știe că valul 4 este valul...

Vlad Voiculescu: „Florine, românii trebuie să știe că valul 4 este valul tău!”

În cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Digi 24, premierul Florin Cîțu a acuzat USR PLUS că prin negocierea cu AUR validează teoriile antivacciniste ale acestui partid. Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost printre primii care au reacționat imediat la această declarație, atrăgând atenția premierului că responsabilitatea pentru virulența valului 4 al pandemiei îi aparține, de fapt.

Revocat din funcție tot din voința lui Florin Cîțu la începutul acestui an, fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că declarația lui Florin Cîțu este mincinoasă și că, de fapt, campania de vaccinare merge în ritmul melcului chiar din vina lui Florin Cîțu, pentru că toate deciziile privind vaccinarea sunt la premier.

Mai mult, Voiculescu îl acuză pe Cîțu de faptul că ar fi falsificat datele pandemiei și a forțat relaxările, astfel încât valul al patrulea al pandemiei va fi, în principal, responsabilitatea lui.

Florin Cîțu s-a urcat – aproape literalmente – pe valul 3, aruncând vina pe Ministerul Sănătății, ascunzând datele reale și pozând în campionul relaxărilor. A nenorocit campania de vaccinare încă din luna mai și prin asta a șters șansa României de a merge în pas cu lumea civilizată spre depășirea pandemiei. Florine, românii trebuie să știe că valul 4 este valul tău!„, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Folosind sintagma preferată a „echipei câștigătoare” a PNL, Voiculescu susține că „românii trebuie să știe” câteva lucruri importante, și anume: campania de vaccinare merge foarte greu astăzi, că secretarul de stat cu atribuții pe vaccinare – de la începutul vaccinării Covid19 până astăzi – este Andrei Baciu (PNL) și că toate deciziile pe vaccinare sunt la premier.

Mai mult, Voiculescu face referire și la propriile experiențe în colaborarea lui cu Florin Cîțu din vremea când se afla în guvern.

Românii trebuie să știe că ce vedem zilele astea în comportamentul domnului Cîțu a fost prevestit de ceea ce s-a întâmplat în primele luni ale anului în subiecte precum vaccinarea esențialilor, centrele de vaccinare secrete, falsificarea cifrelor pandemiei, lipsa măsurilor de protejare a vieții oamenilor în pandemie și tot așa.

Le-am trăit intens pe toate și mă simt cumva vinovat că nu am reușit să vă arăt încă de atunci cu ce fel de om și politician avem de-a face. „, a mai scris fostul ministru al Sănătății, în reacție la declarația premierului.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare