Iubita lui Săvulescu se destăinuie pe Instagram: „Cum să te lupți cu un întreg sistem care îți e inamic?”

Iubita lui Săvulescu se destăinuie pe Instagram: „Cum să te lupți cu un întreg sistem care îți e inamic?”

Angela Martini, iubita afaceristului Dragoș Săvulescu, condamnat în România la cinci ani și jumătate de închisoare cu executare, a postat pe Instagram un film în care vorbește despre „o luptă pentru dreptate”, chiar în ziua în care Grecia a refuzat extrădarea lui Săvulescu.

În clipul postat pe Instagram, Angela Martini oferă frânturi dintr-un interviu în care vorbește despre situația lui Dragoș Săvulescu, intercalate cu imagini din viața de cuplu a celor doi. Aceasta spune că a fost nevoită să fie tăcută vreme de trei ani, însă, după abuzul petrecut în Grecia, s-a ajuns la o limită, așa că a decis să vorbească, în speranța unei justiții corecte.

Căutăm dreptatea în alte țări, cumva s-a întâmplat să fim aleși pentru a face asta și, în același timp, e un întreg sistem care ne e inamic. Cum te lupți cu asta?”, întreabă Angela Martini în filmarea respectivă.

Aceasta vorbește despre România ca despre o țară a oamenilor spălați pe creier, care se lasă abuzați de un sistem injust.

Dragoș Săvulescu și Angela Martini, captură din videoclipul postat pe Instagram

N-ar putea fi în Europa țara în care asta se întâmplă și să continue să facă orice vor. Oamenii acolo sunt spălați pe creier, sunt speriați, sunt plini de teamă. Aș fi înțeles ca asta să se întâmple pe undeva în lume, dar nu în Europa!„, a mai declarat Martini în postarea ei.

Săvulescu a fost condamnat de instanța din România la cinci ani și jumătate de închisoare, după ce a fost găsit vinovat în dosarul retrocedărilor din Mamaia și Constanța, alături de Radu Mazăre sau Cristi Borcea. Prejudiciul din dosarul respectiv se ridică la 114 milioane de euro. Ulterior pronunțării sentinței, Săvulescu a fugit la Napoli, iar Curtea de Apel de la Napoli a convertit sentința acestuia într-una cu suspendare.

După reținerea lui în Grecia, Săvulescu susține că e pregătit să facă dezvăluiri incendiare după ce va reveni la Milano și se declară victima unei „mascarade judiciare”, a cărei victimă ar fi de 16 ani. Primul pas în sensul acestei victimizări l-a făcut, însă, Angela Martini, iubita lui, care spune povestea în termenii romantici ai istoriei lui Bonnie și Clyde. Iar clipul face deja ravagii pe Instagram, unde a adunat numai în primele 2 ore peste 85.000 de vizualizări.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.