joi, iulie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialPetrică Hogiu, militarul care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la...

Petrică Hogiu, militarul care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Beijing

Vicecampionul mondial Petrică Hogiu, militar în cadrul Batalionului 812 Infanterie „Bistrița”, va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Beijing. Nu e prima oară când acesta concurează la Jocurile Olimpice, prima astfel de participare având loc în 2010.

Petrică Hogiu este un schior cu un palmares deosebit, acesta remarcându-se în cadrul mai multor competiții naționale și internaționale. A mai participat la Jocurile Olimpice de la Vancouver în anul 2010, la Festivalul Olimpic al Tineretului European Slask-Beskidy 2009. În anul 2020 devenea campion balcanic, iar în acest sezon a participat la faimoasele competiții Tour de Ski din Lenzerheide (Elveția) și Oberstdorf.

Este legitimat secția de schi fond a CSM Bistrița , fiind antrenat de prof. Rodica Drăguș.

La cei 30 de ani ai săi, militarul a reușit să reprezinte cu succes România în cadrul mai multor competiții de profil și să-și facă mândri colegii militari, care spun că sunt alături de el și îl susțin în a obține o performanță cât mai bună la Jocurile Olimpice.

La disciplina schi fond, România a calificat trei sportivi, doi la masculin (Paul Pepene, Petrică Hogiu) și unul la feminin (Timea Lorinz).

Sursă foto: MAPN România, FB

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare