joi, martie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticDemisii în PNL Teleorman: "S-a transformat într-o organizație similară cu cele din...

Demisii în PNL Teleorman: „S-a transformat într-o organizație similară cu cele din Coreea de Nord”

PNL Teleorman s-a vulnerabilizat serios, după ce liderul organizației, Eugen Pîrvulescu, a fost trimis în judecată. În plus, jumătate din organizația PNL Videle și-a anunțat demisia. Motivul a fost împărtășit publicului de liderul organizației locale, Cornel Gogan: schimbarea prefectului de Teleorman.

Zilele trecute, PNL Teleorman anunța că județul va avea un nou prefect, în persoana medicului veterinar Haralambie Epure, acesta urmând să o înlocuiască pe Emilia Paraschivescu, care se confruntă cu niște grave probleme medicale.

Trebuie menționat că Emilia Paraschivescu a fost numită prefect la propunerea organizației PNL Videle și se bucură încă de susținerea organizației politice. Cornel Gogan, președintele PNL Videle, acuză actuala conducere a PNL Teleorman și, în speță, pe președintele formațiunii, Eugen Pîrvulescu, de lipsa umanității în gestionarea acestei probleme delicate.

În  cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Videle, Cornel Gogan a asimilat PNL Teleorman organizațiilor comuniste din Coreea de Nord și susține că oamenii de calitate nu mai au loc în cadrul partidului în acest moment. În același context, Gogan și-a anunțat și demisia.

Există un singur criteriu în PNL Teleorman: acela de a pupa mânuțele șefului. Cine nu pupă mâna șefului este împotriva șefului. Organizația PNL Teleorman s-a transformat într-o organizația similară cu cele din Coreea de Nord ale partidului comunist. Nici eu și nici mulți oameni din PNL nu vor accepta acest lucru. Și atunci, dacă acești oameni n-au acceptat să pupe mânuțele, mai marele șef a decis să-i lichideze pe toți, pe modelul Kim Jong-un.„ – a precizat fostul președinte al PNL Videle.

Acesta a povestit care a fost substratul înlocuirii Emiliei Paraschivescu din funcția de prefect al județului Teleorman. Se pare că aceasta suferă de o boală gravă, care necesită numeroase intervenții medicale și se afla în concediu medical până pe data de 12 februarie. Cornel Gogan l-ar fi rugat pe Eugen Pîrvulescu, șeful filialei județene, să aștepte până atunci, pentru a nu umili inutil un om bolnav. Acesta ar fi refuzat.

De ce suntem atât de afectați? Eu, în calitate de președinte al PNL Videle, sunt atât de afectat, pentru că vineri (n.r. -14 ianuarie) am avut o discuție cu Eugen Pîrvulescu și l-am rugat să amâne decizia de a da un vot în BPJ privind numirea unui nou prefect, având în vedere situația medicală a doamnei Emilia Paraschivescu. I-am solicitat că îl rog respectuos, având în vedere că dânsa mai avea o intervenție chirurgicală și că concediul medical îl are până pe data de 12 februarie, să amâne această decizie. Din punct de vedere uman l-am rugat ca pe un prieten. De ce fac asemănarea între Coreea de Nord și PNL Teleorman? Pentru că numai în Coreea de Nord eu am văzut că își omoară familia. Dacă noi ne omorâm familia, înseamnă că nu avem niciun respect față de oamenii care ne-au votat și au crezut în noi. Dumnealui nu a acceptat lucrul acesta, lucru care m-a înfuriat. „ – a povestit Cornel Gogan.

Aproape jumătate din Organizația PNL Videle și-a anunțat demisia zilele acestea, lucru care vine ca o lovitură pentru PNL Teleorman, tot mai slăbit în urma problemelor cu legea ale șefului organizației, dar și a reacțiilor unora dintre membri ca urmare a acestora.

Surse din PNL spun că se ia în calcul înlocuirea lui Pîrvulescu în cursul următoarelor zile cu un interimar din cadrul organizației centrale.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare