duminică, mai 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InternePersonal silvic și oameni de afaceri, cercetați pentru furt masiv de lemn

Personal silvic și oameni de afaceri, cercetați pentru furt masiv de lemn

Desfășurare impresionantă de forțe ale poliției la Sibiu, unde se fac cercetări într-un dosar de infracțiuni la regimul silvic. Oameni de afaceri, dar și personal silvic sunt vizați, iar cantitatea de lemn furată este semnificativă: 402,341 mc.

14 descinderi au avut loc în dimineața zilei de 19 ianuarie la domiciliile mai multor persoane din județul Sibiu și 13 mandate de aducere vor fi puse în executare, potrivit Poliției Române. Este vorba despre un dosar penal, care implică reprezentanți ai unor firme, dar și personal silvic.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 229.000 de lei, fără TVA, respectiv valoarea a 402,341 mc de material lemnos, care ar fi fost tăiat și sustras ilegal.

La operațiuni au participat polițiștii specializați în domeniul silvic, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, iar activitățile sunt desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare