vineri, aprilie 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticIohannis: "România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina!"

Iohannis: „România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina!”

Evenimentele din Ucraina cutremură întreaga planetă, însă generează o amplă îngrijorare în România, unde mulți își pun deja problema unor conflicte militare pe teritoriul țării noastre. Președintele Klaus Iohannis a declarat într-o conferință de presă că astfel de îngrijorări ar trebui excluse.

Ca urmare a atacului Rusiei asupra Ucrainei au apărut îngrijorări legate de securitatea țării noastre, în contextul unei potențiale escaladări a conflictului. În aceste momente, autoritățile naționale susțin că nu există motive pentru astfel de preocupări. Klaus Iohannis a ieșit, în scopul de a liniști populația, într-o conferință de presă în care a spus că românii nu au de ce să fie îngrijorați cu privire la securitatea lor și a familiilor.

„Știu că sunteți îngrijorați de conflictul care are loc nu departe de granițele țării noastre, dar vă asigur: niciun român nu trebuie să se teamă pentru siguranța sa și a familiei sale! România beneficiază de cele mai ample garanții de securitate posibile. Niciodată în istoria noastră nu am fost mai bine protejați în fața oricărei potențiale agresiuni.

România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina! Voi lua absolut toate măsurile care se impun, împreună cu Guvernul, Parlamentul și aliații noștri internaționali, pentru ca securitatea și siguranța cetățenilor români să nu fie sub nicio formă afectate. Suntem în permanentă legătură cu partenerii noștri din NATO, din UE și SUA și rămânem neclintiți, împreună, în fața unui agresor care amenință, prin acțiunile sale, pacea întregii planete!

Oricât de mult rău ar încerca să facă, ultimii revizioniști ai istoriei trebuie să știe că lumea pe care vor să o reînvie a apus demult. Noi, națiunile democratice, nu facem niciun pas înapoi pentru a ne proteja valorile și tot ce am construit până acum.”

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare