luni, aprilie 15, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticAgenție de presă din Rusia: Putin a îndemnat soldații ucrainieni să preia...

Agenție de presă din Rusia: Putin a îndemnat soldații ucrainieni să preia puterea în Ucraina

Agenția de presă rusă RIA Stiri anunță că Putin a îndemnat armata ucrainiană să preia puterea în Ucraina, motivând că s-ar înțelege mai bine cu soldații decât cu „banda de narcomani și neo-naziști de la conducerea Ucrainei”. În același timp, pe surse se anunță negocieri între Putin și Volodimir Zelensky la Minsk, în Belarus.

Președintele rus Vladimir Putin a invitat armata ucraineană să preia puterea în țară în propriile mâini, anunță agenția de presă din Rusia. Acesta ar fi spus că i-ar fi mai ușor să negocieze cu soldații.

Se pare că ne va fi mai ușor să ajungem la o înțelegere decât cu această bandă de dependenți de droguri și neonaziști, care s-au stabilit la Kiev și au luat ostatic întregul popor ucrainean”, ar fi spus el.

Ministerul Apărării a anunțat că autoritățile de la Kiev au amplasat instalații Grad în zone rezidențiale ale capitalei Ucrainei. Totodată, încă de la începutul operațiunii, departamentul a declarat în repetate rânduri că nu vor lovi civili.

În tot acest timp, Kiev-ul este sub asediu și exploziile nu se opresc. Ministerul Apărării din Rusia a declarat încă de la începutul operațiunii, în repetate rânduri că nu vor lovi civili. Cu toate acestea există filmări care arată cum soldații ucid civili în Ucraina.

 

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare