Agenție de presă din Rusia: Putin a îndemnat soldații ucrainieni să preia puterea în Ucraina

Agenție de presă din Rusia: Putin a îndemnat soldații ucrainieni să preia puterea în Ucraina

Agenția de presă rusă RIA Stiri anunță că Putin a îndemnat armata ucrainiană să preia puterea în Ucraina, motivând că s-ar înțelege mai bine cu soldații decât cu „banda de narcomani și neo-naziști de la conducerea Ucrainei”. În același timp, pe surse se anunță negocieri între Putin și Volodimir Zelensky la Minsk, în Belarus.

Președintele rus Vladimir Putin a invitat armata ucraineană să preia puterea în țară în propriile mâini, anunță agenția de presă din Rusia. Acesta ar fi spus că i-ar fi mai ușor să negocieze cu soldații.

Se pare că ne va fi mai ușor să ajungem la o înțelegere decât cu această bandă de dependenți de droguri și neonaziști, care s-au stabilit la Kiev și au luat ostatic întregul popor ucrainean”, ar fi spus el.

Ministerul Apărării a anunțat că autoritățile de la Kiev au amplasat instalații Grad în zone rezidențiale ale capitalei Ucrainei. Totodată, încă de la începutul operațiunii, departamentul a declarat în repetate rânduri că nu vor lovi civili.

În tot acest timp, Kiev-ul este sub asediu și exploziile nu se opresc. Ministerul Apărării din Rusia a declarat încă de la începutul operațiunii, în repetate rânduri că nu vor lovi civili. Cu toate acestea există filmări care arată cum soldații ucid civili în Ucraina.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.