joi, iulie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneGrupul Anonymous declară "război cibernetic" Rusiei

Grupul Anonymous declară „război cibernetic” Rusiei

Gruparea de hackeri Anonymous anunță că s-a organizat pentru a lovi Federația Rusă cu atacuri cibernetice concertate și că a obținut deja câteva victorii. Mai multe site-uri ale guvernului rus au fost atacate, iar informații confidențiale au fost publicate și puse la dispoziția lumii întregi.

Anunțul grupării a fost făcut pe 24 februarie, când aceștia au anunțat că atacul e oficial și că Anonymous ia foarte în serios amenințarea pe care guvernul rus o reprezintă pentru întreaga planetă. Hackerii spun că sunt conștienți că atacurile lor vor afecta și sectorul privat, însă cumva sugerează că acțiunea e inevitabilă.

Anonymous e implicat în operațiuni împotriva Federației Ruse. Operațiunile noastre țintesc guvernul Rusiei. Invitabil va fi afectat și sectorul privat, de asemenea„, se arată într-o postare pe Twitter a grupării.

Ulterior, hackerii și-au asumat responsabilitatea pentru un atac cibernetic la adresa canalului Russia Today, care a fost imposibil de accesat o vreme. De asemenea, gruparea susține că a pătruns în diverse baze de date și conturi private, de unde s-ar fi extras informații sensibile, pe care Putin și-ar dori să le păstreze ascunse. Anonymous declară într-o filmare postată pe rețelele sociale că va face publice toate aceste informații care îl vizează pe liderul de la Kremlin.

 

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare