vineri, aprilie 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticFost consilier prezidențial: ,,Simion trebuie izolat! Nu mai suntem în vremuri normale,...

Fost consilier prezidențial: ,,Simion trebuie izolat! Nu mai suntem în vremuri normale, când ai război la graniță”

Fostul consilier prezidențial Cristian Hrițuc este de părere că președintele AUR George Simion trebuie ,,izolat” de urgență, întrucât acesta încearcă cu asiduitate să dezbine societatea românească în timp ce în vecinătatea României se desfășoară invazia rusească în Ucraina.

Solicitarea analistului politic vine în contextul în care George Simion a anunțat că va organiza duminică, 27 februarie, un protest în București prin care vrea să-l dea jos din funcție, în plină criză regională, pe președintele României, Klaus Iohannis.

,,George Simion se pregătește de miting. De fapt, face ce are în fișa postului. Provoacă și încearcă să dezbine societatea românească în timp ce la graniță e război. Nu mai suntem în vremuri normale, când ai război la graniță, ai nevoie ca în interiorul țării tale să fie ”pace politică”, să se pună în stand by lupta dintre opoziție și putere și toată lumea să se concentreze pe măsurile care trebuiesc luate. Fracturile din societate nu ajută acum, din contră slăbesc un stat”, scrie consultantul politic pe Facebook.

De asemenea, Cristian Hrițuc amintește că George Simion acționează acum similar cu modul în care a făcut-o și în Republica Moldova, motiv pentru care s-a ales cu statutul de ,,persona non grata”.

,,Simion face ce a făcut ani de zile și în Republica Moldova. Și atunci încerca să inflameze lucrurile și de aia a primit statutul de ”persona non grata”. Și vă zic că e printre puținii români care au primit această interdicție și a știut și statul român și n-a avut nimic de obiectat. Acum, Simion are o platformă mai bună. Este parlamentar, are un partid susținut și de oameni care sunt pe bună dreptate supărați din cauza sărăciei, a lipsurilor, dar scopul și obiectivele lui Simion sunt altele decât ce vrea el să pară. Așa cum s-a folosit de moartea unui mare om de cultură din Republica Moldova pentru a-și crea AUR Moldova, așa vrea să se folosească acum de românii dezamăgiți. Simion trebuie izolat!”, conchide consultantul politic.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare