vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneBannere în Ucraina, cu mesajul: "Navă rusă, du-te dracului!"

Bannere în Ucraina, cu mesajul: „Navă rusă, du-te dracului!”

O înregistrare audio cu ultimele cuvinte ale grănicerilor ucrainieni de pe Insulei Șerpilor a făcut, așa cum știm, înconjurul lumii. Cuvintele „Navă rusă, du-te dracului!” au rămas pentru mulți o proclamație de curaj a poporului ucrainian. Probabil tocmai de aceea, în mai multe localități din Ucraina au fost montate bannere cu acest mesaj.

Ucrainienii dau dovadă de o mare capacitate de luptă, dar și de o creativitate extraordinară în transmiterea situației de pe front, astfel încât oamenii să înțeleagă întregul context, fără subtilități. Ne amintim, desigur, ocuparea de către ruși a Insulei Șerpilor, când 13 polițiști de frontieră ce păzeau locul au refuzat să se predea unei nave de război rusești.

Momentul a fost emoționant și a fost interpretat ca o proclamație a curajului. Din acest motiv, ei vor și primi titlul de Erou al Ucrainei. Mai mult, poporul ucrainian are nevoie, desigur, de încurajare și mulți au considerat că respectivele cuvinte ale celor 13 polițiști de frontieră pot fi un stimul serios al curajului. Așa că l-au amplasat în mai multe locuri din Ucraina.

Bannere, cu mesajul „Navă rusă, du-te dracului!” sunt amplasate în orașe din Ucraina, ele fiind considerate îndemnuri de replicare a curajului celor 13 grăniceri și de păstrare a demnității până la capăt.

Sursă foto: „NEXTA“

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare