miercuri, februarie 21, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialPrimăvară cu pace vă dorim!

Primăvară cu pace vă dorim!

Credem că primăvara e simbolul începutului. Sperăm ca aceasta să fie ultima primăvară grea a lumii și să nu mai trăim niciodată momente precum acestea. Prieteni și colaboratori ai publicației noastre s-au alăturat nouă în a vă dori, fiecăruia dintre dumneavoastră, un început mai bun, construit pe baza unor lecții învățate și o primăvară plină de pace.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și credem că împreună putem realiza un început corect și pașnic pentru întreaga regiune!

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare