sâmbătă, aprilie 27, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialUcraina susține că serviciile secrete rusești au sprijinit Kievul să anihileze mercenarii...

Ucraina susține că serviciile secrete rusești au sprijinit Kievul să anihileze mercenarii trimiși de Putin

Secretarul Consiliului pentru Securitate Naţională şi Apărare al Ucrainei susține că Ucraina a avut sprijin chiar de la FSB (Serviciul Federal de Securitate al Rusiei) pentru anihilarea mercenarilor trimiși de Putin să-l anihileze pe Volodymyr Zelynskyy.

Așa cum știm, au circulat informații potrivit cărora un grup de mercenari ar fi fost trimis la Kiev pentru a-l asasina pe președintele Ucrainian, primul din lista neagră a lui Vladimir Putin. Cecenii trimiși în acest scop au fost eliminați, susțin oficiali ucrainieni, și asta s-ar fi întâmplat chiar cu sprijinul serviciilor secrete din Rusia.

Pot să vă spun că am primit informaţii despre cecenii trimişi în Ucraina de la reprezentanţi ai FSB care nu au dorit să ia parte la acest război sângeros. Datorită acestui fapt, un grup de elită al lui Kadârov care a venit aici pentru a-l elimina pe preşedintele nostru a fost anihilat”, a declarat secretarul Consiliului pentru Securitate Națională și Apărare al Ucrainei,  Aleksei Danilov, pentru un post de televiziune ucrainian.

Potrivit acestuia, grupul de mercenari trimis să-l asasineze la Volodymyr Zelynskyy s-a împărțit în două la intrarea în Ucraina. Un grup a fost anihilat la Hostomel, iar al doilea s-ar afla sub observația soldaților ucrainieni.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare