Un afacerist rus a pus un milion de euro pe capul lui Putin

Un afacerist rus a pus un milion de euro pe capul lui Putin

Alex Konanykhin este un om de afaceri născut în Rusia. Acesta a scris pe o rețea de socializare că oferă o recompensă de un milion de euro celui care îl va aresta pe Putin sub acuzația că ar fi de criminal de război.

O recompensă de un milion de euro s-a pus pe capul lui Putin de către un afacerist născut în Rusia. Antreprenorul, în vârstă de 55 de ani, promite o sumă uriașă „unui ofițer sau ofițeri care, în îndeplinirea datoriilor lor constituționale, îl vor aresta pe Putin ca criminal de război în conformitate cu dreptul rus și internațional”.

Acesta susține că are datoria morală de a contribui la normalizarea situației în Ucraina, în calitatea lui de cetățean al Rusiei și de etnic rus.

Putin nu este președintele Rusiei pentru că a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a clădirilor rezidențiale din Rusia, iar apoi a încălcat Constituția prin anularea alegerilor libere și uciderea oponenților săi. În calitate de etnic rus și cetățean al Rusiei, consider că este de datoria mea morală să contribui la denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista atacului hoardei lui Putin„, a adăugat Konanykhin.

Postarea afaceristului a fost ștearsă de rețeaua de socializare ulterior, pentru că nu respecta standardele comunității, așa că Konanykhin a revenit asupra subiectului și a făcut precizarea că e posibil să se fi înțeles că ar dori asasinarea lui Putin, când el, de fapt, ar fi oferit banii celui care îl va deferi justiției pe politicianul acuzat de crime de război.

Unele publicații sugerează că am promis că voi plăti pentru asasinarea lui Putin. Nu este corect. Deși un astfel de rezultat ar fi aplaudat de milioane de oameni din întreaga lume, cred că Putin trebuie adus în fața justiției„.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.