Gânduri pentru cele care, prin lupta lor, schimbă lumea!

Gânduri pentru cele care, prin lupta lor, schimbă lumea!

Ziua Femeii nu e nici ziua iubirii, așa cum mulți presupun, nici ziua frumuseții superficiale, așa cum marketing-ul încearcă să transmită. Ziua Femeii e ziua sacrificiilor făcute de femei pentru drepturi și libertăți. E ziua luptei celor care au fost declarate, în mod nedrept, „sexul slab”, dar care au demonstrat că puterea femeii e infinită.

Astăzi, pe frontul din Ucraina sunt sute de femei care-și apără țara cu arma în mână, sunt sute de jurnaliste și formatoare de opinie care documentează situația la fața locului, sunt mii de femei care îngrijesc răniți și acordă suport moral celor care participă efectiv la conflictul armat. Tocmai de aceea, astăzi e o zi bună pentru a înțelege relevanța reală a Zilei Femeii.

8 martie este momentul de celebrare a realizărilor politice și sociale ale femeilor, precum și ziua care amintește de lupta împotriva violenței și discriminării.

Echipa INVESTIGATORIA vă dorește, dragi doamne și domnișoare, să aveți putere și forță, voință și determinare pentru a vă duce luptele, indiferent de natura lor, la final! Alături de noi, așa cum v-am obișnuit, sunt colaboratori care își doresc să vă transmită mesajul lor în onoarea a ceea ce sunteți, faceți și reprezentați.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.