Companiile care continuă să opereze în Rusia, amenințate de Anonymous: „Aveți 48 de ore!”

Companiile care continuă să opereze în Rusia, amenințate de Anonymous: „Aveți 48 de ore!”

O listă a multinaționalelor care operează în continuare în Rusia este vizată de gruparea de hackeri Anonymous, care le-a dat companiilor un termen de 48 de ore pentru a se retrage din statul lui Putin.

Companii precum Subway, Amway, Clouflare, Papa Johns, Arconic, Citrix, Patreon, Reiffeisen Bank, Marriot, Oreo,Cargill, Chevron cotinuă să își desfășoare activitățile economice în Rusia, lucru care nu e foarte apreciat de lumea întreagă, pentru că taxele plătite de ei este finanțat acum masacrul din Ucraina. Hacker-ii de la Anonymous au declarat încă de la începutul războiului din Ucraina că vor sabota constant Rusia prin acțiuni specifice.

Astfel, au fost închise site-uri oficiale, au fost descărcate date, inclusiv de pe site-ul serviciul federal de informații al Rusiei, au fost trimise sms-uri populației din Rusia cu privire la existența unui război în Ucraina și au fost difuzate imagini ale masacrului pe canale de televiziune care au fost compromise de Anonymous.

Acum, printr-un comunicat de presă, gruparea de hackeri amenință companiile care încă își mai desfășoară activitatea în Rusia, finanțând astfel teroarea la adresa poporului ucrainean că, dacă nu își închid afacerile din Rusia, vor deveni ținta lor.

Avertizăm companiile care continuă să opereze în Rusia, plătind taxe la bugetul Kremlinului și regimului criminal: Plecați din Rusia! Aveți la dispoziție 48 de ore să reflectați și să vă retrageți afacerile din Rusia, altfel veți deveni țintele noastre„, a scris gruparea într-o postare pe Twitter.

Anonymous dă, în acest sens, exemplul companiilor Halliburton, Schlumberger și Baker Hughes, care și-au suspendat, cu două zile în urmă, toată activitatea de pe teritoriul Rusiei. Cele trei companii și-au anunțat decizia la finalul săptămânii trecute, menționând că ea va avea efect imediat.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.