Deputatul rus Aleksey Didenko cere Dumei de Stat să studieze amprenta Ucrainei în pandemia de coronavirus

Deputatul rus Aleksey Didenko cere Dumei de Stat să studieze amprenta Ucrainei în pandemia de coronavirus

Propaganda rusă atinge culmi nebănuite. Mai nou, parlamentari ai regimului comunist rus ajung să susțină că Ucraina ar avea un rol în răspândirea pandemiei pe teritoriul Rusiei, încercând să justifice în continuare masacrul de pe teritoriul Ucrainei.

Aleksey Didenko, deputat în Duma de Stat din partea Partidului Liberal Democrat, cere Dumei de Stat să studieze „amprenta Ucrainei în pandemia de coronavirus”.

 De altfel, grupul parlamentar propune crearea unei comisii în Duma de Stat care să investigheze activitățile laboratoarelor biologice americane din Ucraina, aceasta fiind, după cum știm, noua temă de propagandă a Rusiei.

Acest lucru a fost anunțat la emisiunea Duma TV de deputatul Dumei de Stat din partidul Liberal Democrat – Alexei Didenko. Potrivit acestuia, se vede clar implicarea ucraineană în răspândirea coronavirusului pe teritoriul fostei URSS. Deputatul afirmă este sigur că Pentagonul a oferit finanțare pentru activitățile acestor laboratoare.

Unul dintre rezultatele acestei investigații poate fi o cerință de a închide toate laboratoarele biologice din CSI”, a spus Didenko.

El a reamintit declarațiile liderilor SUA, care solicitau o investigație asupra activităților laboratoarelor din Wuhan, China, și emiterea unei facturi către Republica Populară Chineză dacă se confirmă informații că virusul ar putea fi dezvoltat în țară.

Potrivit acestuia, dacă o anchetă parlamentară dovedește că armele biologice au fost dezvoltate în laboratoarele ucrainene, atunci Ucraina ar trebui facturată, iar Statele Unite ar trebui să acționeze ca și co-inculpat. Aceste două state trebuie să plătească despăgubiri în dolari și, respectiv, în grivne, mai adaugă el.

Anterior, președintele american Joe Biden, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanți ai afacerilor americane, a respins presupunerea că în Europa există laboratoare care dezvoltă arme biologice americane. Potrivit lui, acest lucru pur și simplu „nu este adevărat”.

Însă propaganda își face, după cum se vede, foarte intens treaba în Rusia, mai ales prin vocile unor oficiali care livrează populației informații fără nicio susținere factuală, astfel încât masacrul de pe teritoriul ucrainean să fie cumva justificat în ochii populației ruse.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.