sâmbătă, iulie 13, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneHackerii Anonymous anunță că au compromis baza de date a Băncii Centrale...

Hackerii Anonymous anunță că au compromis baza de date a Băncii Centrale a Rusiei

Gruparea de hackeri Anonymous a declarat Rusiei, așa cum știm, un război neconvențional. În ultimele săptămâni, au fost compromise mai multe baze de date și informații secrete au fost oferite publicului. Acum, gruparea anunță că a compromis și baza de date a Băncii Centrale a Rusiei.

Un nou anunț al celor de la Anonymous a fost publicat pe rețele de socializare. Cu acest prilej se anunță faptul că în următoarele 48 de ore vor fi publicate aproximativ 35.000 de fișiere, cuprinzând contracte și aranjamente secrete. Informația vine la scurt timp după ce gruparea avertizase mai multe companii care își desfășoară activitatea pe teritoriul Rusiei că vor deveni ținta hackerilor dacă nu își retrag afacerile din statul lui Putin.

Hackerii de la Anonymous au declarat încă de la începutul războiului din Ucraina că vor sabota constant Rusia prin acțiuni specifice.

Astfel, au fost închise site-uri oficiale, au fost descărcate date, inclusiv de pe site-ul serviciul federal de informații al Rusiei, au fost trimise sms-uri populației din Rusia cu privire la existența unui război în Ucraina și au fost difuzate imagini ale masacrului pe canale de televiziune care au fost compromise de Anonymous.

CARMEN DUMITRESCU
CARMEN DUMITRESCU
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare