Anonymous a închis site-ul Parchetului General al Federației Ruse

Anonymous a închis site-ul Parchetului General al Federației Ruse

Gruparea de hackeri Anonymous punctează lovitură după lovitură în războiul cibernetic pe care îl poartă împotriva Federației Ruse. După ce duminică au publicat datele personale ale celor 120.000 de soldați ruși care luptă împotriva Ucrainei, luni gruparea Anonymous România anunță că a închis site-ul Parchetului General al Federației Ruse.

Ziua și lovitura dată de hackerii Anonymous în războiul cibernetic pe care l-au declarat statului rus. Mai multe site-uri oficiale, printre care și cel al unui serviciu secret rus, au fost blocate și informații confidențiale au fost publicate.

Duminică, Anonymous anunța că au fost expuse datele personale ale soldaților ruși implicați în războiul din Ucraina, iar postarea a fost însoțită de un link pentru descărcarea informațiilor de către public.

Luni aceștia au blocat și site-ul Parchetului General al Federației Ruse. Hackerii de la Anonymous au declarat încă de la începutul războiului din Ucraina că vor sabota constant Rusia prin acțiuni specifice.

Astfel, au fost închise site-uri oficiale, au fost descărcate date, inclusiv de pe site-ul serviciul federal de informații al Rusiei, au fost trimise sms-uri populației din Rusia cu privire la existența unui război în Ucraina și au fost difuzate imagini ale masacrului pe canale de televiziune care au fost compromise de Anonymous.

În urmă cu o săptămână, aceștia au anunțat că au compromis și baza de date a Băncii Centrale a Rusiei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.