joi, martie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialAnonymous a închis site-ul Parchetului General al Federației Ruse

Anonymous a închis site-ul Parchetului General al Federației Ruse

Gruparea de hackeri Anonymous punctează lovitură după lovitură în războiul cibernetic pe care îl poartă împotriva Federației Ruse. După ce duminică au publicat datele personale ale celor 120.000 de soldați ruși care luptă împotriva Ucrainei, luni gruparea Anonymous România anunță că a închis site-ul Parchetului General al Federației Ruse.

Ziua și lovitura dată de hackerii Anonymous în războiul cibernetic pe care l-au declarat statului rus. Mai multe site-uri oficiale, printre care și cel al unui serviciu secret rus, au fost blocate și informații confidențiale au fost publicate.

Duminică, Anonymous anunța că au fost expuse datele personale ale soldaților ruși implicați în războiul din Ucraina, iar postarea a fost însoțită de un link pentru descărcarea informațiilor de către public.

Luni aceștia au blocat și site-ul Parchetului General al Federației Ruse. Hackerii de la Anonymous au declarat încă de la începutul războiului din Ucraina că vor sabota constant Rusia prin acțiuni specifice.

Astfel, au fost închise site-uri oficiale, au fost descărcate date, inclusiv de pe site-ul serviciul federal de informații al Rusiei, au fost trimise sms-uri populației din Rusia cu privire la existența unui război în Ucraina și au fost difuzate imagini ale masacrului pe canale de televiziune care au fost compromise de Anonymous.

În urmă cu o săptămână, aceștia au anunțat că au compromis și baza de date a Băncii Centrale a Rusiei.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

  1. Gruparea de hackeri Anonymous au facut o treaba foarte buna dar cred caputeau face mai mult cu acelasi efort si anume atunci cand au spart site-ul televiziunii de stat sui au dat imnul Ucrainei puteau da imagini cu distrugerile realizate de armata rusa in Ucraina facand astfel ca adevarul sa ajunga la rusi si cred ca asta ar fi avut un impact mult mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare