vineri, aprilie 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticCătălin Drulă, atac direct la Cioloș: "Are un plan lipsit de demnitate,...

Cătălin Drulă, atac direct la Cioloș: „Are un plan lipsit de demnitate, vrea să câștige prin distrugere”

Plecarea lui Dacian Cioloș din USR și înființarea noului partid atrage după sine și pierderi colaterale pentru actuala conducere a partidului. Cătălin Drulă a reacționat destul de dur la o întrebare a presei legată de noile plecări din partid și a spus că totul face parte dintr-un plan „lipsit de demnitate”, orchestrat de Cioloș.

Drulă susține că plecările din partid nu vor fi numeroase și că 90% din structura partidului va rămâne intactă, însă are informații cum că în perioada următoare vor exista niște plecări către partidul lui Cioloș. Iar una dintre demisiile anunțate deja este cea a lui Cosmin Poteraș, care va merge către REPER. Situația pare, însă, că nu îl lasă chiar rece pe interimarul USR, care atacă, pentru prima dată, în mod direct, fostul lider al partidului. Mai mult, acesta susține că Cioloș are chiar un plan de a rupe USR-ul.

Sunt câțiva colegi care, din păcate, nu mai doresc să continue acest proiect, deși au fost votați în numele acestui proiect. Sunt puțini raportat la numărul de parlamentari pe care îi are USR. Câțiva, cum spuneam. Chiar astăzi și-a anunțat demisia un coleg de la Senat care se numește Cosmin Poteraș și, din informațiile pe care le am, în zilele următoare vor mai fi câțiva care vor face acest gest.

Ceea ce este, însă, regretabil, este că ceea ce urmează să vedeți în următoarele zile cu acești câțiva colegi este că e un plan gândit și executat de Dacian Cioloș, un plan lipsit de demnitate, pătrerea mea, un plan prin care îi folosește pe acești oameni ca să câștige prin distrugere. Îi forțează pe acești oameni să devină traseiști așa, unul pe zi! Mi se pare un gest nedemn și proiectează această lipsă de demnitate și asupra unor oameni care au fost în acest proiect până acum.„, a spus Drulă.

Cătălin Drulă a mai punctat și faptul că în anii de opoziție ies la lumină adevăratele caractere și susține că, deși plecarea unora dintre colegii săi nu e un motiv de bucurie, e importat că se separă, cu această ocazie, cei loiali de oportuniști.

Noi am propus un proiect în unire, de consolidare a acestei zone de modernizare, singurul partid care reprezintă această zonă de modernizare a societății. Eu am înțeles, încă din februarie, că lui Dacian Cioloș îi lipsește dorința de a construi în momentul în care au apărut o serie de renunțări, una după alta, dar, după părerea mea, dacă nu poate depune acest efort de construcție, decența ar fi trebuit să-i spună măcar să se retragă. Și, în schimb, vedem că alege un efort de distrugere. Nu ne va afecta, lucrurile astea se văd în politică, anii de opoziție sunt grei și caracterele se construiesc în anii de opoziție, suntem la jumătatea unui ciclu electoral și eu cred foarte tare în misiunea pe care o avem.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare