joi, aprilie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneVizită inedită la Kiev - Actorul Ben Stiller s-a întâlnit cu Volodimir...

Vizită inedită la Kiev – Actorul Ben Stiller s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski: „Ești eroul meu!”

Actorul Ben Stiller se află în aceste zile într-o vizită în Ucraina, în calitate de ambasador al ONU pentru refugiați. În cursul acestui periplu, actorul s-a întâlnit și președintele Ucrainei, Volomir Zeleneski, căruia i-a spus că e eroul său. Zelenski a punctat cu această ocazie că ucrainenii simt solidaritate din întreaga lume și că vizita lui Ben Stiller este o nouă dovadă în acest sens.

Bem Stiller a menționat și cariera actoricească a lui Zelenski, la care acesta a renunțat pentru a conduce Ucraina, precizând că toate lucrurile pe care le-a făcut de la începerea războiului și felul în care a reușit să țină țara în picioare au impresionat pe toată lumea. Emoția a fost vizibilă din ambele părți, iar întâlnirea a fost filmată și publicată pe pagina de socializare a lui Volodimir Zelenski.

„Ucrainenii simt sprijinul lumii întregi și sprijinul multor oameni faimoși. Iar vizita lui Ben Stiller confirmă acest lucru. Călătoria noastră la Irpin și Makarov, întâlnirile cu oamenii au vorbit de la sine. Apreciem că ești aici, în acest moment greu prin care țara trece.”, a scris Zelenski cu privire la vizita îndrăgitului actor în Ucraina.

În cadrul întâlnirii, Zelenski a punctat scăderea interesului general pentru războiul din țara sa și a remarcat faptul că înțelege faptul că oamenii nu pot rămâne conectați în fiecare zi la evenimentele tragice din țara lui, dar a specificat și faptul că războiul din Ucraina nu trebuie să fie uitat sau trecut pe un plan secund al interesului general. De aceea, i-a mulțumit lui Ben Stiller pentru că a readus, prin vizita lui, în atenție tragediile din Ucraina și și-a exprimat speranța că ucrainenii vor reuși să învingă în această confruntare, grație solidarității lumii civilizate.

Ben Stiller a scris pe Instagram că vizita lui în Polonia și Ucraina este o experiență personală de învățare, dar și un motiv pentru a culege povești de viață ale refugiaților și de a le transmite mai departe. Mai mult, în timpul vizitei, actorul a precizat că e impresionat de nivelul de distrugere pe care l-a remarcat în zonele atacate de Rusia, menționând că lucrurile sunt și mai grave decât se văd în social-media.

Milioane de oameni au fost nevoiţi să fugă de acasă, dintre ei peste 90 la sută sunt femei şi copii. Sunt aici ca să învăţ, ca să împărtăşesc poveşti care ilustrează impactul războiului şi pentru a amplifica apelurile la solidaritate.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare