miercuri, aprilie 24, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneDezvoltatorul imobiliar Garbis Kehaiyan continuă intimidarea la adresa Flaviei Boghiu: "Când mă...

Dezvoltatorul imobiliar Garbis Kehaiyan continuă intimidarea la adresa Flaviei Boghiu: „Când mă uit la fața ei… îmi vine gândul să fac un bordel”

Dezvoltatorul imobiliar Garbis-Vincențiu Kehaiyan este cunoscut publicului larg după ce în primăvara acestui an sugera că viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu, ar trebui agresată la fel ca și membra USR de la Mogoșoaia, amenințată că va ajunge în scaun cu rotile de niște consilieri locali. La momentul respectiv, INVESTIGATORIA a arătat că acest dezvoltator imobiliar are o istorie veche a proceselor cu Primăria Brașov, dar și a lucrărilor prost executate sau chiar fără autorizații. Acum Kehaiyan revine cu noi insulte la adresa viceprimarului Brașovului, după ce Flavia Boghiu a declarat că dezvoltatorii trebuie să respecte niște cerințe, pentru a nu întâmpina blocaje în derularea proiectelor. Într-o postare pe Facebook, Kehaiyan susține că atunci când se uită „la fața” Flaviei Boghiu, îi vine să construiască un… bordel.

Noile insulte ale dezvoltatorului imobiliar au fost generate de participarea Flaviei Boghiu la o emisiune TV în care, discutând responsabilitățile sale pe teme de urbanism, Boghiu a spus că e importantă și colaborarea dezvoltatorilor cu primăria.

Cei care se plâng de întârzierile avizelor vor trebui să înțeleagă că o colaborare cu primăria presupune să avem cu toții grijă de cei care vor locui în acele apartamente. (…) O spun cât se poate de clar, atâta vreme cât am Urbanismul în atribuții, voi face tot ce-mi stă legal în putere ca un nou Tractorul Nord să nu se mai întâmple în Brașov. Dezvoltatorii care respectă cerințele de bun simț pe care le cerem, nu au de ce să se plângă că sunt blocați.„, a punctat Boghiu.

Declarația a generat o adevărată izbucnire a dezvoltatorului imobiliar, care duce misoginismul și lipsa de civilizație la extrem și de această dată, scriind următorul comentariu: „Când mă uit la fața ei …îmi vine gândul să fac un bordel …. Să aibă un să lucre peste 2 ani ștoarfa dracu„.

Nu s-a oprit la asta, ci a continuat comentariile de acest fel de rețeaua de socializare, iar la un articol în care se prezenta situația unei tinere care a încercat să se sinucidă, dezvoltatorul întreabă: „Avea părul roz?”

„Părul roz” este un element destul de frecvent întâlnit în postările dezvoltatorului imobiliar Kehaiyan Garbis-Vincențiu, pentru că viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu, are părul colorat în această nuanță.

Vorbim despre o istorie extrem de tensionată la nivel local, în care presiunile se manifestă pe toate fronturile și interesele sunt uriașe. Vorbim de proiecte imobiliare mari, despre îngrijorări legate de protecția mediului din zonă și despre mulți bani. De aici derivă numeroasele insulte și intimidări la care e supusă Flavia Boghiu, viceprimarul Brașovului, ea având și atribuții pe partea de urbanism.

Amintim că dezvoltatorul Garbis Kehaiyan este afaceristul care voia să construiască 1000 de apartamente pe dealurile Brașovului și a fost oprit de protestele din zonă. Proiectul American Dream este încă un mare mister, pentru că „investitorul american” este un anume Emil Popescu, un personaj misterios, pe care actuala administrație a Brașovului nu l-a întâlnit niciodată, pentru că ar locui în America și care ar fi proprietarul acelei parcele de teren, împuternicindu-l pe Kehaiyan.

Nimeni nu l-a văzut pe Emil Popescu. Toate documentele sunt semnate de avocați în numele lui.”, ne-a mărturisit Allen Coliban.

Anii au trecut, administrația locală și-a schimbat culoarea, iar Kehaiyan Garbis-Vincențiu, în calitate de reprezentant al firmei care voia să construiască acel complex imobiliar a început lupta cu primăria. Kehaiyan Garbis-Vincențiu a început să facă plângeri penale (abuz în serviciu, trafic de influență, fals intelectual, omisiunea sesizării, constituirea de grup infracțional organizat și reducerea suprafeței fondului forestier) aproape tuturor funcționarilor care lucrează în domeniul Urbanismului, pentru că i-au fost oprite lucrările. Numai că o filmare cu drona arăta că, de fapt, lucrările au continuat în zonă. Iar lucrurile s-au complicat și pentru populație, pentru că, la fiecare ploaie puternică, aluviunile umpleau canalizările din cartierul Șchei și blocau totul.

Dezvoltatorul are în spate și o povestea unui bloc construit în Sectorul 3, unde locatarii au aflat disperați după mutarea în el, că proiectul nu fusese executat corect, așa că avertizau oamenii să nu cumpere apartamente construite de omul de afaceri, pentru că viciile de execuție ale lucrării erau uriașe.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Cine e dezvoltatorul imobiliar din Brașov care vrea s-o vadă pe Flavia Boghiu în scaun cu rotile

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare