joi, aprilie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneMedic de familie din Teleorman, arestat preventiv după ce a agresat sexual...

Medic de familie din Teleorman, arestat preventiv după ce a agresat sexual o minoră de 11 ani

Un medic de familie din Teleorman a fost arestat preventiv după ce ar fi ademenit în casa lui trei copii, doi băieți și o fetiță, cu intenția de a agresa sexual copila.

Medicul, în vârstă de 50 de ani, a fost arestat după ce a fost surprins agresând o minoră de 11 ani chiar în casa acestuia. Copila ajunsese acolo împreună cu doi colegi de școală, cei trei fiind ademeniți de medic cu intenția de a o agresa pe minoră.

Medicul de familie are cabinetul în localitatea teleormăneană Beiu și este acuzat de faptul că ar fi ademenit în casa lui trei copii care se întorceau de la școală și, pentru a rămâne singur cu minora, acesta i-a convins pe băieți să meargă până la magazin pentru a-și cumpăra dulciuri.

Vânzătorul de la magazin este cel care a bănuit că ceva e în neregulă în faptul că bărbatul a trimis băieții să cumpere dulciuri și să rămână singur cu fetita, așa că i-a însoțit pe cei doi la casa bărbatului și l-a surprins pe acesta în timp ce abuza copila. Vânzătorul a sunat la poliție.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Alexandria au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Ștorobăneasa, județul Teleorman, cu privire la faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual.

Ulterior, polițiștii s-au deplasat către casa medicului în vârstă de 50 de ani.

În urma administrării probatoriului, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost reținut și prezentat Judecătoriei Alexandria care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile .

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare