vineri, iunie 9, 2023

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneAcuzații la adresa lui Grindeanu: "Acum se sustrage controlului parlamentar"

Acuzații la adresa lui Grindeanu: „Acum se sustrage controlului parlamentar”

Scandalul Blue Air continuă să genereze numeroase nemulțumiri atât în rândul angajaților companiei, cât și a clienților păgubiți. Sorin Grindeanu este considerat de USR principalul responsabil pentru modul în care clienții companiei au fost tratați, în contextul problemelor financiare ale companiei.

Liderul USR, Cătălin Drulă, și-a exprimat public revolta față de felul în care Sorin Grindeanu refuză să dea explicații în cazul Blue Air în fața comisiei de specialitate din Parlament. Faptul că Grindeanu cunoștea problemele companiei, dar nu a făcut nimic să avertizeze populația continuă să fie o problemă pe care acesta trebuie să o explice.

USR îl acuză pe Grindeanu și de faptul că se sustrage controlului parlamentar.

„Sute de mii de români au fost păgubiți. Blue Air a fost un Caritas în 2022, după cum spune chiar Marcel Ciolacu. Un Caritas de care Grindeanu știa, dar în loc să-l oprească, i-a lăsat pe români să ia țeapă. Avea toate pârghiile legale și obligația să pună stop.

A ales să se pună doar pe sine la adăpost, pentru situația în care Blue Air crapă, cu un amendament făcut în mai. Acum se sustrage controlului parlamentar. E primul ministru al Transporturilor pe care îl văd atât de terorizat de funcție și responsabilitatea ei.”, a spus Drulă.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare