sâmbătă, aprilie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InternePetrecere inedită de Halloween la Librăria din Alexandria: copiii și-au exprimat creativitatea...

Petrecere inedită de Halloween la Librăria din Alexandria: copiii și-au exprimat creativitatea în desene și fotografii

Deși nu este o sărbătoare autohtonă, Haloween a constituit un prilej pentru voluntarii Asociației „Mihai Murar” de a organiza o întâlnire a copiilor la sediul Librăriei din Alexandria, singura oază de cultură rămasă în reședința județului Teleorman. Copii nevoiași, dar nu numai, au fost invitați să se bucure de petrecere și să beneficieze de o oglindă magică, care le făcea fotografii cu diverse obiecte de recuzită specifice sărbătorii.

Evenimentul a fost special datorită implicării întreprinderii de economie socială Asociația AS Magic Potography, care a pus la dispoziția celor mici pune la o oglindă foto, la care copiii au putit face fotografii gratuit, pe toată durata evenimentului. Asociația a dus la Librăria din Alexandria și numeroase elemente de recuzită foarte haioase, precum pălării colorate, ochelari, săbii, măști și a oferit fiecărui copil câte minim o fotografie imprimată și gratuită, pe template personalizat de Haloween.

Distracția cu baloane, măști, dovleci, bomboane, suc și vrăjitoare au atras zeci de micuți, care s-au bucurat de picturi pe față, de interacțiunea cu alți copii și de grija celor două asociații care au pus la dispoziția lor o veritabilă petrecere de neuitat.

Cu atât mai mult cu cât le-au rămas fotografiile care le vor aminti de o petrecere unică de Halloween, în care și-au pus la încercare creativitatea, dar și talentul de a scoate la iveală personaje fantastice.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare