miercuri, aprilie 24, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneUSR solicită Parlamentului României o rezoluție prin care regimul lui Putin este...

USR solicită Parlamentului României o rezoluție prin care regimul lui Putin este declarat „regim terorist”

Parlamentului României i se cere să aibă, în sfârșit, după 250 de zile de război în țara vecină, o atitudine fermă și declarată împotriva Rusiei. De aceea, USR solicită Parlamentului adoptarea unei rezoluții prin care se recunoaște caracterul terorist al regimului lui Vladimir Putin.

De 250 de zile, asistăm la o agresiune nemiloasă a regimului Putin împotriva a milioane de civili ucraineni care nu au nicio vină și care trebuie să fie protejați de comunitatea internațională. A venit momentul ca Parlamentul României să aibă o poziție foarte clară, să exprime cât de puternic susține România poporul ucrainean, cât de puternic susține România respectarea dreptului internațional. Sperăm să convingem cât de repede o majoritate a parlamentarilor pentru adoptarea acestei rezoluții în Parlament, în cele două camere”, a declarat Radu Mihail.

Inițiativa survine în a 250-a zi de la invadarea ilegală și nejustificată Ucrainei de către trupe ale Armatei Ruse, după retragerea Moscovei din cadrul acordului privind livrarea de cereale ucrainene către cele mai sărace țări din Africa și după ce generalii lui Putin s-au angajat într-un furibund atac cu rachete împotriva infrastructurii critice a Ucrainei și a civililor care locuiesc la sute de kilometri depărtate de linia frontului.

La 28 februarie 2022, Parlamentul României a adoptat Declarația nr. 1/2022 cu privire la situația din Ucraina prin care a condamnat cu fermitate agresiunea armată masivă a Federației Ruse asupra Ucrainei, în contextul acțiunilor regimului rus din ultimele luni de escaladare a conflictului, reafirmând sprijinul fără echivoc față de independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei, conform frontierelor sale recunoscute internațional.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare