joi, februarie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneCOMUNICAT DE PRESĂ: Școala Gimnazială Măgura anunță începerea proiectului cu titlul “Dotare materiale...

COMUNICAT DE PRESĂ: Școala Gimnazială Măgura anunță începerea proiectului cu titlul “Dotare materiale Covid” –  Cod SMIS 2014+ 150002

ȘCOALA GIMNAZIALĂ MĂGURA cu sediul în Comuna Măgura, județul Teleorman, în calitate de beneficiar, anunță începerea implementării proiectului “Dotare materiale Covid”, Cod SMIS 2014+ 150002, în baza Contractului de finanţare nr. 1643 / 02.08.2022 încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea beneficiarului ȘCOALA GIMNAZIALĂ MĂGURA cu echipamente, dispozitive medicale, precum și materiale de protecție specifice cazurilor de infecție cu virusul COVID-19.

Sursa de finanțare este Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 9 Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID-19, OS 9.1 Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19.

Valoarea totală a proiectului este de 1.177.281,67 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 1.177.281,67 lei din care valoarea totală eligibilă nerambursabilă din FEDR este de 1.177.281,67 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național este de 0 lei, valoarea co-finanțării eligibile a Beneficiarului este de 0 lei, iar valoarea neeligibilă de 0 lei. Perioada de implementare a proiectului este august 2022 – decembrie 2022.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare