vineri, aprilie 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri Interne"Nu mai fiți săraci și sărăcii" - urarea de sărbători a președintei...

„Nu mai fiți săraci și sărăcii” – urarea de sărbători a președintei APP Tineret, Oana Leonte

Un mesaj postat pe rețeaua de socializare Tik-Tok al președintei APP Tineret, Oana Leonte, vine la pachet cu o urare de sărbători a acesteia: "Nu mai fiți săraci și sărăcii!". Urarea a rămas cumva într-un cerc restrâns pe plaforma menționată, pentru că tânăra care se plimbă prin numeroase locuri exotice nu are acolo mulți urmăritori, dar cei care au auzit mesajul s-au declarat de-a dreptul revoltați.

Oana Diana Leonte este fost model și fostă sportivă, iar actualmente este cadru didactic. A devenit președinte al APP Tineret, poziție din care își dorește să fie vocală și a găsit pe Tik-Tok un loc potrivit pentru exprimarea opiniilor sale politice. O simplă trecere prin profilurile ei din social-media arată că tânăra are parte de o viață tumultoasă, cu multe deplasări în străinătate, multe dintre ele în locuri scumpe și exotice.

De sărbători, aceasta a realizat un videoclip din mașina personală în care face o urare celor care o urmăresc, deci electoratului potențial al APP, partid înființat de Codrin Ștefănescu și de Liviu Dragnea, urare în care a nu mai fi sărac e principalul punct de reper.

„Dragi prieteni, foști prieteni… Dragi prieteni… Cu cine credeți că m-am întâlnit? M-am întâlnit cu Moș Crăciun. Și mi-a spus că are un mesaj, pe lângă faptul că oricum nu vine la voi, pentru că ați fost niște oameni răi și mințiți copiii și tinerii, mi-a spus să vă transmit să nu mai fiți săraci și sărăcii. Nu știu ce-a vrut să spună, dar nu mai fiți, mă, așa săraci! Și nici sărăcii. Același lucru vi-l transmit și eu, să știți!”

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare