duminică, martie 3, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneBode face recurs la Tribunalul Sălaj, dar și-a retras cartea de la...

Bode face recurs la Tribunalul Sălaj, dar și-a retras cartea de la editură

Lucian Bode nu se lasă! El face acum recurs la Tribunalul Sălaj împotriva deciziei acestuia de a considera nefondată acțiunea lui Bode de respingere a acțiunii de chemare în judecată a Universității "Babeș-Bolyai". În mod straniu, însă, tot Bode a cerut editurii care îi publicase teza de doctorat să-i retragă "opera" de la difuzare și comercializare.

Jurnalista Emilia Șercan, cea care a și dezvăluit plagiatul din teza de doctorat a lui Lucian Bode, spune că acea carte nu a fost oricum comercializată și că publicarea ei sub forma unei cărți a avut doar rolul de a bloca apariția tezei pe platforma publică cu teze de doctorat.

Și tot azi, dr. Bode a informat UBB că a cerut editurii CA Publishing retragerea de la difuzare sau comercializare a cărții sale – care reprezintă teza publicată -, dar și suspendarea oricăror demersuri de republicare. Cartea oricum nu a fost comercializată vreodată și a fost publicată de dr. Bode doar pentru a bloca apariția ei pe platforma publică cu teze de doctorat. Știa el ce știa când a decis să o publice la editura fostului său coordonator de doctorat, într-un tiraj neglijabil, care nu a ajuns niciodată la vânzare în vreo librărie.„, a scris Emilia Șercan.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare