duminică, aprilie 2, 2023

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

spot_img
AcasăȘtiri InternePNL și PSD au respins solicitarea USR de a vota reducerea taxelor...

PNL și PSD au respins solicitarea USR de a vota reducerea taxelor pe muncă pentru români

Suprataxarea muncii în România continuă să fie una dintre problemele grave, asupra cărora oamenii se plâng aproape zilnic. Cu toate acestea, PSD și PNL au respins din nou, marți, în plenul Camerei Deputaților, solicitarea USR de a introduce pe ordinea de zi și de a vota proiectul USR de reducere a taxelor pe muncă.

Votul PSD-PNL dovedește încă o dată cât valorează promisiunile lui Marcel Ciolacu și ale altor lideri ai coaliției de guvernare în privința reducerii taxelor pe muncă, promisiuni care nu se concretizează de fapt în nimic. – arată USR Dolj într-un comunicat de presă.

Se vorbește de la tribuna Parlamentului de reducerea taxelor pe muncă și declarativ fiecare grup politic pare că vrea reducerea taxării muncii, pentru că recunoaște că avem printre cele mai mari taxe din Uniunea Europeană, mai ales pe salariile mici. Și atunci vă cer introducerea pe ordinea de zi a proiectului USR de reducere a taxelor pe muncă”, a propus deputata USR Cristina Prună în ședința de marți.

Solicitarea USR a fost respinsă cu 108 voturi contra, 64 pentru și 2 abțineri.

PSD și PNL nu doar că nu scad taxele pe muncă, chiar dacă sunt la putere și ar putea modifica rapid legislația în acest sens, ci blochează și proiectele prin care USR vrea să facă asta, susțin membrii USR.

În contextul scumpirilor, a inflației, proiectul USR i-ar ajuta pe toți oamenii care muncesc în această țară, în special pe oamenii cu salariile mici. Dacă va fi votat, o sumă din salariul fiecărui angajat din România va fi scutită de taxe. Îi cer lui Marcel Ciolacu să demonstreze prin vot că PSD își dorește cu adevărat reducerea taxelor pe muncă, pentru ca oamenii să vadă că acest Parlament face legi și lucrează în interesul lor”, spune președintele USR Cătălin Drulă.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare