vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneGarda de Mediu a amendat o primărie din judeţul Brăila, după ce...

Garda de Mediu a amendat o primărie din judeţul Brăila, după ce a descoperit deşeuri menajere depozitate ilegal pe o suprafaţă de peste 1.500 mp

Comisarii au descoperit un amplasament de deșeuri menajere depozitate ilegal în extravilanul localităţii Tichileşti.

Primăria Tichileşti, judeţul Brăila, a fost amendată de către Garda de Mediu, după ce comisarii au descoperit deşeuri menajere depozitate ilegal pe o suprafaţă de peste 1.500 de metri pătraţi.

În urma verificării unei sesizări referitoare la depozitarea necontrolată de deşeuri pe teritoriul UAT Tichileşti, comisarii GNM CJ Brăila au identificat amplasamentul situat în extravilanul localităţii Tichileşti, în zona de sud, respectiv pe zona unui canal din uluce din beton pe care s-au depozitat în mod ilegal deşeuri diverse municipale în amestec, resturi vegetale, gunoi de grajd şi deşeuri inerte, pe o suprafață estimată la cca. 1500 mp”, a transmis Garda de Mediu, printr-o postare pe pagina de Facebook.

Primăriei i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională de 20.000 lei şi i s-au stabilit măsuri de colectare separată a deşeurilor, ecologizare a terenului şi eliminare legală a deşeurilor. Pe website-ul instituției a fost publicat un anunț privind colectarea deșeurilor menajere și a deșeurilor reciclabile, începând cu data de 1 martie 2023.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare