luni, aprilie 15, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneVolodimir Zelenski a primit Ordinul "Vulturul Alb" de la omologul său polonez:...

Volodimir Zelenski a primit Ordinul „Vulturul Alb” de la omologul său polonez: „Această distincție este dedicată celor care poartă victoria pe umerii lor”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zeleneski, împreună cu soția lui Olena, au fost primiți la Castelul Regal din Varșovia, pentru a se întâlni cu omologul său polonez, Andrzej Duda. În cadrul vizitei oficiale, președintele ucrainean a primit de la președintele Poloniei Ordinul "Vulturul Alb", care reprezintă cea mai înaltă distincție a statului polonez.

Ceremonia de acordare a acestei înalte distincții a fost una solemnă, motivul pentru care președintele ucrainean a fost astfel onorat fiind recunoașterea meritelor sale în aprofundarea relațiilor dintre Polonia și Ucraina, dar și pentru că, prin războiul pe care îl poartă cu agresorii ruși, Ucraina asigură securitatea Poloniei. Mai mult, în cadrul ceremoniei s-a amintit și rolul luptei ucrainene pentru protejarea drepturilor omului de la momentul izbucnirii războiului și până acum.

Este o mare onoare pentru mine să primesc de la președintele Poloniei, Andrzej Duda, cea mai înaltă distincție de stat a Poloniei – Ordinul Vulturul Alb. Ea este dedicată celor care poartă această victorie pe umerii lor. Pentru poporul Ucrainei, militarii noștri care ne apără statul, independența și aleg cu siguranță victoria pentru Ucraina, pentru Polonia, pentru toată Europa și pentru lume. Mulţumesc, domnule!”, a scris președintele ucrainean într-o postare din social-media.

Președintele Duda a anunțat transferul primelor avioane de luptă MiG-29 în cursul următoarelor zile.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare