joi, aprilie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri Interne"Eu sunt în măsură să fac orice! Pe mine mă cunoaște toată...

„Eu sunt în măsură să fac orice! Pe mine mă cunoaște toată poliția din județ” – Dialog halucinant între vicepreședintele CSM și politiștii care l-au oprit în trafic

Discuție halucinantă între vicepreședintele CSM, Daniel Horodniceanu, și niște polițiști care l-au oprit pentru că a încălcat limita de viteză și pentru că a depășit o patrulă de poliție rurală pe raza județului Iași. Vizibil deranjat de faptul că a fost oprit, Horodniceanu i-a amenințat pe polițiști și le-a spus că va discuta cu șeful IPJ despre incident. Mai mult, acesta a precizat că e în măsură să facă orice și că știe pe toată lumea din poliția județeană.

Horodniceanu le-a reproșat polițiștilor „tupeul de a opri un procuror” în trafic și le-a dat de înțeles că va acționa în așa fel încât să fie sancționați. Filmarea a fost urcată pe YouTube de Jurnalist.ro și arată o discuție absolut șocantă între procuror și polițiști.

Horodniceanu: De ce m-ați oprit?

Polițist: Pentru că ne-ați depășit.

Horodniceanu: Așa, și n-am voie să vă depășesc sau ce?

Polițist: Este limită de 50, noi circulam deja cu 70 la oră.

Horodniceanu: Aveți radar? Domnule, eu v-am spus cine sunt.

Polițist: Cine sunteți?

Horodniceanu: Sunt procuror Horodniceanu de la Crimă Organizată. Nu mă cunoașteți?

Polițist: Nu vă cunoaștem.

Horodniceanu: Dar de ce nu mă cunoașteți oare? De unde sunteți dumneavoastră? De la Vaslui sau de la Iași?

Polițist: Agent David din cadrul Secției 1 Poliție Rurală. Vă rog să-mi dați…

Horodniceanu: Iași?

Polițist: Da. Vă rog să-mi dați documentele dumneavoastră.

Horodniceanu: Care?

Polițist: Cartea dumneavostră de identitate, permisul de conducere, certificatul de înmatriculare al mașinii și polița de asigurare, dacă o aveți în format fizic.

Horodniceanu: Nu, o să aveți dumneavoastră în format electronic. Eu o să vă dau legitimația mea de procuror. Și am să vă mai întreb o dată de ce m-ați oprit.

Politist: Nu avem nevoie de legitimația dumneavostră. Documentele obligatorii… În primul rând, ne-ați depășit fără a efectua semnalul regulamentar…

Horodniceanu: Așa, și? Terminați, domnule, cu prostiile astea! Nu știți cu cine vorbiți. Vă rog să îmi mai spuneți o dată cum vă numiți.

Polițist: Agent David din cadrul Secției 1 Poliție Rurală.

Horodniceanu: În regulă. (…) Dar suntem foarte strofuloși la datorie, văd. Dar ce faceți dumneavoastră pe străzi la ora asta, faceți patrulă pe strada principală dintr-un sat? Asta faceți?

Polițist: Nu, domnule… Vreți să vă spunem?

Horodniceanu: Vreau să-mi spuneți. Am să vorbesc cu șeful IPJ-ului

Puteți urmări întregul dialog AICI:

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare