vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneProducătorul de băuturi alcoolice Diageo își extinde depozitul din Timișoara

Producătorul de băuturi alcoolice Diageo își extinde depozitul din Timișoara

Compania britanică producătoare de băuturi alcoolice Diageo anunță extinderea capacității depozitului pe care-l deține în apropiere de Timișoara, unul dintre cele mai importante hub-uri ale companiei în Europa.

Diageo a extins capacitatea depozitului din Dudeştii Noi, judeţul Timiş, cu peste 166%, pentru a mări capacitatea de stocare, pentru a-şi îmbunătăţi capacităţile operaţionale și pentru a satisface cererea pentru produsele sale. Depozitul, inaugurat în septembrie 2021, deserveşte în prezent Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Macedonia, România, Slovacia şi Slovenia. 

Capacitatea depozitului a crescut de la 3.000 la 8.000 de paleţi, cu perspective de tripla operaţiunile la 18 camioane pe zi.

Suntem extrem de mândri că am atins un nou moment de referinţă pentru Diageo Eastern Europe şi hub-ul nostru din Timişoara. Cererea din ce în ce mai mare pentru gama noastră largă de produse excelente ne dovedeşte că suntem pe drumul cel bun şi, odată cu această investiţie crucială, vom putea stoca mai mult şi vom putea deservi partenerii şi clienţii noştri şi mai rapid, şi mai eficient„, a declarat Michael Holm, Managing Director Diageo Eastern Europe.

Potrivit companiei, prin extinderea hub-ului, acoperirea totală a crescut de la 20,5 milioane de sticle la 25 de milioane şi de la 10,5 la 13 milioane de litri.

În portofoliul producătorului se află branduri precum Johnnie Walker, Crown Royal, J&B, Buchanan’s şi Windsor, Smirnoff, Cîroc şi Ketel One, precum şi Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray şi Guinness.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare