vineri, mai 3, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneRegina Maria preia 51% din Clinicile Dentare Dr. Leahu

Regina Maria preia 51% din Clinicile Dentare Dr. Leahu

Reţeaua de sănătate Regina Maria intră în acționariatul companiei Clinicile Dentare Dr. Leahu și, implicit, pe piața serviciilor de stomatologie. Valoarea tranzacției nu este cunoscută.

Regina Maria a anunțat luni preluarea pachetului majoritar, de 51%, în cadrul companiei românești Clinicile Dentare Dr. Leahu, prezentă în 13 oraşe din ţară, cu 169 de cabinete, în 19 clinici. Urmare a tranzacției, fondul de private equity Morphosis Capital iese din acţionariatul furnizorului de servicii stomatologice, la trei ani de la investiţia din 2020.

Clinicile Dentare Dr. Leahu devine, astfel, o divizie de sine stătătoare în cadrul Reţelei de sănătate Regina Maria, iar CEO-ul şi fondatorul Ionuţ Leahu va păstra atribuţiile de management.

„Urmărim de mulţi ani dinamica pieţei de stomatologie, iar acum a venit momentul oportun să facem acest prim pas, care marchează şi deschiderea noastră către o consolidare a acestui domeniu în România. Stomatologia este o piaţă cu un foarte bun potenţial de dezvoltare. Împreună cu echipa ambiţioasă şi performantă construită de Dr. Ionuţ Leahu, vom aduce şi mai multe servicii cu valoare adăugată pentru pacienţii români, într-un continuum al îngrijirii medicale de calitate. În medicină, viitorul se construieşte cu viziune şi strategie pe termen lung”,  declarat Fady Chreih, CEO-ul Regina Maria.

Conform ZF, tranzacţia e ridică la aproximativ 10-16 milioane euro.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare