luni, aprilie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneVlad Gheorghe: "Îi cer public lui Ciolacu să își publice acum diplomele...

Vlad Gheorghe: „Îi cer public lui Ciolacu să își publice acum diplomele de BAC și de licență!”

Există dubii serioase în privința faptului că Marcel Ciolacu ar avea, în fapt, o facultate terminată. Acesta ar fi absolvit în 1995 Facultatea de Drept a Universității Ecologice, o instituție de învățământ superior neautorizată la momentul acela. Europarlamentarul Vlad Gheorghe cere public lui Ciolacu să arate oamenilor diplomele de Bacalaureat și de licență.

Marcel Ciolacu pare să fi terminat facultatea la 28 de ani, o facultate din cadrul Universității Ecologice din București, care la momentul acela nu avea autorizație de funcționare. Nici data susținerii examenului de licență nu este clară, așa că e firesc ca voci din opoziție să se întrebe dacă premierul plagiator a fost înlocuit cu un premier fără studii.

Vlad Gheorghe, europarlamentar din partea Grupului Renew Europe, este una dintre acele voci care susține că e momentul ca studiile lui Ciolacu să fie explicate publicului, pentru a se îndepărta orice fel de suspiciune care ar putea plana asupra probității profesionale a acestuia. Mai mult, el a solicitat facultății pe care Ciolacu și-a trecut-o în CV informații despre felul în care a obținut acesta diploma, în cazul în care ea chiar există.

Se pare că Ciolacu n-a făcut facultate, nu se știe clar nici cum/dacă și-a luat BAC-ul. O spune chiar un coleg al său de partid, la fel și presa. Am cerut azi facultății cu care se laudă Ciolacu să spună public dacă i-a emis o licență! Mai ales când, dar și în baza cărei diplome de BAC l-a înscris? Pe scurt, facultatea din CV-ul lui nu era acreditată și ar fi primit o diplomă după 9 ani (?!) de la terminarea cursurilor. Dacă se confirmă, ar fi o diplomă pirat de la o facultate pirat. Îi cer public lui Ciolacu să își publice acum diplomele de BAC și de licență! Este la îndemâna lui să clarifice situația, românii trebuie să ştie!” – a scris Vlad Gheorghe pe Facebook.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare