vineri, mai 3, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneFirea își explică demisia: "Am fost zugrăviți în chip negativ tocmai pentru...

Firea își explică demisia: „Am fost zugrăviți în chip negativ tocmai pentru că incomodez prin suma faptelor bune pe care le-am făcut și prin conduita mea”

În urma demisiei, Gabriela Firea a ieșit public cu o reacție amplă, în care explică faptul că nu are nicio legătură cu "căminele groazei" și că a fost atacată public pentru că ar incomoda prin "suma faptelor bune" făcute și prin "conduită". În ciuda spuselor sale publice, apar dovezi care indică faptul că numele Gabrielei Firea apărea în stenogramele din dosarul azilurilor din Ilfov. Firea nu a demisionat doar din Guvern, ci și din fruntea organizației de partid PSD București. Și soțul ei, Florentin Pandele, deși n-a făst astăzi la serviciu, a postat pe Facebook că totul e o uneltire împotriva Gabrielei Firea și a lui.

În urma demisiei, Gabriela Firea a ieșit public cu o reacție amplă, în care explică faptul că nu are nicio legătură cu „căminele groazei” și că a fost atacată public pentru că ar incomoda prin „suma faptelor bune” făcute și prin „conduită”. În ciuda spuselor sale publice, apar dovezi care indică faptul că numele Gabrielei Firea apărea în stenogramele din dosarul azilurilor din Ilfov. Firea nu a demisionat doar din Guvern, ci și din fruntea organizației de partid PSD București. Și soțul ei, Florentin Pandele, deși n-a fost astăzi la serviciu, a postat pe Facebook că totul e o uneltire împotriva Gabrielei Firea și a lui.

Reacția Gabrielei Firea era una previbilă. Acesta se victimizează în continuare, așa cum a făcut-o de la izbucnirea scandalului public. Deși încearcă să pară empatică în fața suferinței vârstnicilor torturați în azilurile omului ei de încredere, Ștefan Godei, și a prietenei și consilierei sale, aceasta nu reușește, punând propria „suferință” de a-și pierde funcțiile în prim plan.

Mai mult, ea spune că plătește pentru faptul că a avut încredere în oamenii din jurul său.

„Am fost prezentată nedrept în mass media din ultimele 10 zile ca un om prefăcut, cinic, surd la suferința celor din jur. Martor este Dumnezeu și martori sunt toți cei care mă cunosc personal, atât pe mine, cât și pe soțul meu, și familia mea, că această imagine arătată publicului cu atâta înverșunare și cheltuială nu este cea reală. Am fost zugrăviți în chip negativ tocmai pentru că incomodez prin suma faptelor bune pe care le-am făcut și prin conduita mea.

Plătesc pentru vina de a fi avut încredere în oameni! Prietena și colega mea Ligia m-a urmat peste tot, în drumul profesional. Am muncit împreună până la epuizare, până la boală. Am plătit amândouă cu afecțiuni grave stresul acumulat la televiziune, în politică, mai ales la primărie. Ea plătește, la rândul ei, tot pentru că a avut încredere în oameni. A vrut să ajute. Nu să facă bani, nu să facă rău. Pe unde a venit Ligia cu mine, la diferite job-uri, în ultimii ani, a venit și acel bărbat acuzat, să o ajute pe ea, și pe alți colegi. Ca șofer, ca om bun la toate. L-a sprijinit la început să-și facă o asociație, dar NU a activat în acele centre. Nu a știut că sunt nereguli! Cu atât mai puțin eu, NU am avut niciun fel de legături și nu aș fi putut accepta ca unei persoane să i se întâmple ceva rău!!” – scrie Firea pe Facebook.

Aceasta a demisionat din Guvern, la cererea social-democraților. Surse din PSD spun că Gabrielei Firea i s-a impus această demisie, ea având termen-limită pentru anunțarea deciziei până luni. Există discuții în interiorul PSD, care susțin că Ciolacu a cerut și demisia lui Florentin Pandele. Acesta din urmă, deși nu a ajuns astăzi la Primăria Voluntari, a scris tot pe Facebook un mesaj scurt, ca reacție la noile evoluții din această situație: „Bunul Dumnezeu ne este martor ca totul este bine regizat, împotriva Gabrielei și a mea! CEI VINOVATI SA PLATEASA! Au reușit sa scape de ea!…

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare