vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticUSR Dolj solicită demisia primarului PSD, Ion Vizitiu, din Breasta, după ce...

USR Dolj solicită demisia primarului PSD, Ion Vizitiu, din Breasta, după ce acesta n-a declarat 356.745 lei proveniți din jocuri de noroc

Primarului social-democrat al localității Breasta din Dolj, Ion Vizitiu, i se cere public demisia, după ce Agenția Națională de Integritate a observat că acesta nu a declarat veniturile realizate din jocuri de noroc, în valoare totală de 356.745 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice.

USR Dolj solicită demisia primarului PSD Ion Vizitiu din localitatea doljeană Breasta, ca urmare a raportului ANI privind falsul în declarații și averea nejustificată din jocuri de noroc acumulată de acesta.

Conform unui comunicat al Agenției Naționale de Integritate din 24 iulie 2023, primarul PSD Ion Vizitiu este suspectat de fals în declarații și avere nejustificată. 114,540 lei este valoarea pe care primarul PSD nu o poate justifica, iar în declarațiile de avere, în calitate de ales local, lipsesc 356.745 lei, venituri realizate din jocuri de noroc.

Pe lângă faptele sesizate de ANI, primarul Ion Vizitiu a avut în trecut și alte derapaje grave.

Vă reamintim că în februarie 2022, un membru USR Breasta a fost agresat fizic de 3 apropiați ai primarului PSD Ion Vizitiu, după ce a pus câteva întrebări primarului. La momentul acela, USR Dolj a cerut conducerii PSD delimitarea de primarul Ion Vizitiu și o condamnare fermă a violențelor. Se pare, totuși, că PSD Dolj susține atât violența, dar și hoția din banul public. Vizitiu este încă membru PSD și se află în funcția de primar al comunei Breasta.

Este inadmisibil să avem astfel de personaje în funcția de primar, un om care, de mai multe ori în perioada în care a fost ales local, a fost mereu în lumina reflectoarelor prin atitudini și acțiuni negative, nicidecum cu lucruri pozitive. Se pare că interesul primarului PSD nu este bunăstarea cetățenilor, ci altul, cum ar fi jocurile de noroc”, declară Cezar Drăgoescu, președinte USR Dolj.

USR Dolj solicită demisia primarului PSD, iar conducerii PSD Dolj delimitarea de astfel de personaje cum este primarul Ion Vizitiu din Breasta.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare