duminică, mai 5, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneSafetech Innovations a semnat un parteneriat cu Directoratul Național de Securitate Cibernetică...

Safetech Innovations a semnat un parteneriat cu Directoratul Național de Securitate Cibernetică din România

Compania de securitate cibernetică Safetech Innovations anunță miercuri la BVB semnarea unui acord de parteneriat cu Directoratul Național de Securitate Cibernetică pentru cooperarea în diferite domenii.

„Conducerea Safetech Innovations S.A. (denumită în continuare „Compania”) informează piața cu privire la faptul că, la data de 25.07.2023, Compania a încheiat un acord de parteneriat cu Directoratul Național de Securitate Cibernetică („DNSC”)„, anunță compania la Bursa de Valori București.

Parteneriatul are în vedere cooperarea în diferite domenii precum: adoptarea și sprijinirea reciprocă în adoptarea măsurilor adecvate pentru prevenirea reapariției incidentelor similare de securitate cibernetică, activități de cercetare și dezvoltare a tehnologiilor comune de securitate, organizarea de activități comune de instruire atât pentru personalul propriu al celor două entități, cât și pentru alte organizații cu responsabilități în același domeniu de competență, precum și dezvoltarea de recomandări, orientări și bune practici în domeniul comunicațiilor critice și al infrastructurilor IT.

Luna trecută, Safetech Innovations a încheiat un contract pe trei ani, în valoare de 2,36 milioane de euro fără TVA, pentru furnizarea de servicii de securitate cibernetică. Beneficiarul este confidenţial. 

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare