duminică, aprilie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneVlad Gheorghe: "Marcel Ciolacu minte când dă vina pe Uniunea Europeană pentru...

Vlad Gheorghe: „Marcel Ciolacu minte când dă vina pe Uniunea Europeană pentru noile taxe şi impozite”

Noile măsuri fiscale propuse de guvernul Ciolacu au nemulțumit deja o mare parte a societății românești, de la firme mici și mijlocii la ONG-uri. În tot acest timp, premierul Marcel Ciolacu spune că măsurile, deși drastice și periculoase pentru dezvoltarea economică, sunt necesare, pentru că ar fi impuse de Bruxelles. Europarlamentarul Vlad Gheorghe, însă, susține că Marcel Ciolacu minte și că a întrebat Comisia Europeană dacă aceste măsuri au fost forțate de Uniunea Europeană. Răspunsul Comisiei a fost negativ, spune europarlamentarul.

Deși Marcel Ciolacu încearcă să explice societății că măsurile fiscale propuse recent sunt necesare, insinuând că ele au fost cumva impuse de Uniunea Europeană, se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Europarlamentarul Vlad Gheorghe, din partea grupului Renew Europe, susține că a întrebat Comisia Europeană dacă măsurile au venit, în vreun fel, ca recomandare a Bruxelles-ului și că instituția l-ar fi lămurit că declarațiile premierului Ciolacu au fost minciuni. De asemenea, Vlad Gheorghe anunță că va veni și un răspuns oficial pe această temă din partea Comisiei Europene, iar dacă asta se va întâmpla, atunci premierul va trebui să explice adevărata motivație a acestor măsuri fiscale care au bulversat întreaga societate.

https://www.potcoavadunarii.ro/

Marcel Ciolacu minte când dă vina pe Uniunea Europeană pentru noile taxe şi impozite. Am întrebat deja Comisia Europeană – din ce ştim cu toții, nu UE bagă mâna-n buzunarele românilor, ci guvernul României condus de premierul fără diplomă.” – arată europarlamentarul.

Vlad Gheorghe mai arată și faptul că toate aceste măsuri sunt, de fapt, o consecință a politicii proaste duse în România și crede că există și alte mijloace de a atinge ținta pentru deficit bugetar, luându-se măsuri corecte, care să nu afecteze nici ONG-urile, nici companiile mici și mijlocii.

Ținta pentru deficit poate fi atinsă foarte uşor, fără noi biruri pentru românii care muncesc cinstit: tăiați pensiile speciale, tăiați posturile de plimbat hârtii aiurea pe bani publici în care ați pus toți incompetenții care vă zic „da, şefu’!” la partid, tăiați achizițiile la supra-preț, tăiați contractele grase cu colegi, prieteni, cumnați, membri de partid prin care devalizați bugetul României de 33 de ani.

Aşteptăm răspunsul oficial al Comisiei, dar nu va fi niciun breaking news, că deja ştim realitatea, o simțim zilnic: PSD şi PNL sărăcesc românii ca s-o ducă bine în continuare ei şi specialii lor, nu are UE nicio treabă cu asta, dimpotrivă! RUŞINE!” – a mai punctat acesta.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare