sâmbătă, iulie 13, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneWizz Air transmite că depune eforturi pentru a reduce întârzierile şi anulările...

Wizz Air transmite că depune eforturi pentru a reduce întârzierile şi anulările imprevizibile

Urmare a problemelor ridicate de români în experiențele cu Wizz Air, compania transmite că depune eforturi pentru reducerea situațiilor care le-ar putea perturba planurile de călătorie.

Reprezentanții companiei aeriene au menționat că, în perioada ianuarie-iulie 2023, au fost operate cu succes 99,12% dintre zborurile din România.

Wizz Air colaborează în mod activ cu autorităţile române. Wizz Air este dedicată menţinerii celui mai înalt nivel de satisfacţie a clienţilor. Ca urmare a unor perturbări neprevăzute, cauzate de factori care deseori sunt în afara controlului companiei aeriene, cum ar fi grevele controlorilor de trafic aerian şi personalului din aeroporturi, condiţiile meteorologice şi provocările din lanţul de aprovizionare cu piese, Wizz Air a fost nevoită să anuleze unele dintre zborurile sale, dar niciodată până la nouă zboruri pe zi, aşa cum a fost afirmat în mass-media. Compania aeriană a luat măsuri substanţiale pentru a contracara aceste probleme, printre care se numără creşterea disponibilităţii aeronavelor, adăugarea unor aeronave suplimentare de rezervă şi ajustarea programului echipajelor pentru a permite un interval de timp mai mare între zboruri, cu scopul de a spori flexibilitatea operaţiunilor„, au transmis reprezentanții Wizz Air, potrivit Agerpres.

Mai mult, compania aeriană anunță că a mărit numărul agenţilor care vorbesc limba română în call-center, a introdus soluţii digitale şi a mărit numărul furnizorilor care oferă cazare. „Aceste eforturi au dus la operarea cu succes a 99,12% dintre zborurile din România în perioada ianuarie-iulie 2023, comparativ cu 98,73% în aceeaşi perioadă din 2022. Compania aeriană depune în mod activ eforturi pentru a reduce întârzierile şi anulările imprevizibile, care ar putea perturba planurile de călătorie ale pasagerilor„, mai arată punctul de vedere transmis de Wizz Air.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

  1. Acesta este un lucru extraordinar si suntem foarte bucurosi ca Wizz Air se straduieste sa imbunatateasca experienta zborului pentru clientii din Romania! Cu toate acestea, la Wizz Air apreciem ca intarzierile si anularile afecteaza planurile de calatorie ale clientilor si ne straduim sa le reducem la minimum. Ii felicitam si le multumim pentru eforturile de a oferi o calatorie mai usoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare