joi, noiembrie 30, 2023

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticCătălin Drulă: "Ne vom opune creșterii abuzive de taxe, inclusiv prin moțiune...

Cătălin Drulă: „Ne vom opune creșterii abuzive de taxe, inclusiv prin moțiune de cenzură dacă guvernul își asumă răspunderea”

Președintele USR Cătălin Drulă consideră că Marcel Ciolacu nu va merge până la capăt cu asumarea răspunderii pentru pachetul de ordonanțe care crește taxele și cosmetizează cheltuielile bugetare.

De aproape trei luni, Marcel Ciolacu este premierul vorbelor. Anunță acțiuni spectaculoase doar pe vorbe. Dacă avea curaj să desființeze sinecurile și să oprească risipa, o făcea până acum, dar nu are. Presiunea din partea clientelei de partid e prea mare. A anunțat sesiunea extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale, dar nu a făcut-o pentru că nu îndrăznește să supere privilegiații”, a spus Cătălin Drulă. 

Liderul opoziției anunță că USR va iniția o moțiune de cenzură împotriva guvernului PSD-PNL dacă Marcel Ciolacu își asumă răspunderea pentru creșterea taxelor. Moțiunea de cenzură va reuni toate forțele democratice din Parlament, fără implicarea partidului extremist AUR.

”Vom face evident tot ce ține de noi să ne opunem creșterilor abuzive de taxe. Dacă va exista această asumare de răspundere, vom chema alaturi de noi toate forțele democratice din Parlament pentru o moțiune de cenzură. USR nu se va alia cu AUR pentru o moțiune de cenzură”, a declarat Drulă.

Nota Redacției: Acesta e un comunicat de presă și prezintă unilateral perspectiva USR.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare